Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου 2013

«Ανταποκριθήκαμε στις ανάγκες του αγώνα»

Αισιόδοξος πως ο Βέροια θα πετύχει το στόχο της και θα παραμείνει στην κατηγορία είναι ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης.

«Ανταποκριθήκαμε στις ανάγκες του αγώνα»
Η νίκη με σκορ 2-0 επί του Πανθρακικού έδωσε βαθιά βαθμολογική ανάσα στη Βέροια, κάτι που παραδέχτηκε και ο τεχνικός της «βασίλισσας του Βορρά», Δημήτρης Καλαϊτζίδης, ο οποίος στη συνέντευξη Τύπου μετά το μας τόνισε πως η ομάδα του ανταπεξήλθε στις ανάγκες του αγώνα.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Στο σημαντικότατο, βαθμολογικά αγώνα, με τον Πανθρακικό, μια ομάδα με ικανότητα στελέχη και πολύ καλή παρουσία, η Βέροια αμυντικά κινδύνευσε ελάχιστα και επιθετικά έλεγξε τον ρυθμό και με συνεργασίες δημιούργησε φάσεις εκτέλεσης κι έφτασε σε δυο από τις ευκαιρίες της στο γκολ. Η ομάδα ανταποκρίθηκε στις ανάγκες του αγώνα και απέκτησε ψυχολογία και δύναμη για την συνέχεια. Κάναμε ένα ακόμη βήμα να υλοποιήσουμε τον υψηλό μας στόχο και παράλληλα αποδείξαμε την ικανότητα των στελεχών μας. Ευχαριστούμε τους φιλάθλους που μας στήριξαν. Οι φίλαθλοι της Ημαθίας, πρέπει να συστρατευτούν σε αυτή την προσπάθεια», είπε αρχικά ο τεχνικός της Βέροιας ο οποίος στη συνέχεια αναφέρθηκε στην προσπάθεια μεταγραφικής ενίσχυσης της ομάδας που «υποφέρει» από τις πολλές απώλειες παικτών:

«Χάσαμε τον Βεργώνη και μέχρι το τέλος δεν θα μπορέσει να βοηθήσει. Είμαστε μείον 11 στελέχη από την αρχή. Ο πρόεδρος είναι διατεθειμένος να ξοδέψει. Προσπαθούμε να αξιοποιήσουμε τα τελευταία χρονικά περιθώρια που μας δίνει ο νόμος για να εντάξουμε στην δύναμή μας παίκτες. Οι μεταγραφές δεν έγιναν νωρίτερα γιατί άλλοι κρίθηκαν ακριβοί, με κάποιους άλλους υπήρξε κακός συντονισμός για να αποκτηθούν την τελευταία στιγμή και κάποιοι άλλοι δεν μπορούσαν να βοηθήσουν άμεσα».

Τέλος, ο κ. Καλαϊτζίδης αναφέρθηκε και στο θέμα του Καφέ: «Έχουν γίνει προσπάθειες από εμένα και στελέχη της ομάδας αλλά και διοικητικής πλευράς να επιστρέψει ο Καφές. Δεν μας περισσεύει κανείς».

Δεν υπάρχουν σχόλια: