Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου 2013

«Να νικήσουμε θέλαμε, πώς να ‘μαι ευχαριστημένος;»

Ανικανοποίητος από την ισοπαλία (2-2) στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, εμφανίστηκε ο τεχνικός του Άρη, Γιάννης Μιχαλήτσος.

«Να νικήσουμε θέλαμε, πώς να ‘μαι ευχαριστημένος;»
Τι κι αν ο Άρης έκανε ένα πολύ καλό παιχνίδι με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ, η αδυναμία του να πάρει το "τρίποντο" ακόμα και όταν αγωνιζόταν με παίκτη παραπάνω, άφησε τον Γιάννη Μιχαλήτσο με γλυκόπικρη γεύση.

Αναλυτικά, όσα είπε στην συνέντευξη Τύπου:

«Κάναμε ένα κακό πρώτο μέρος. Είχαμε πολλά προβλήματα από αριστερά του ΠΑΟΚ και δεξιά στην άμυνα μας. Και στην κατοχή της μπάλας ο ΠΑΟΚ ήταν καλύτερος και γενικά είχαμε μια μέτρια παρουσία. Στο δεύτερο μέρος άλλαξαν πολύ τα πράγματα, γιατί μας βοήθησαν οι αλλαγές. Τόσο ο Παπαζαχαρίας και ιδιαίτερα ο Τριανταφυλλάκος, ο οποίος πιστεύω ήταν ο καλύτερος παίκτης του γηπέδου. Αλλάξαμε το ρυθμό του αγώνα και δικαιούμασταν κάτι παραπάνω. Μετά το πέναλτι ίσως να υπάρχει και άλλο πέναλτι υπέρ μας που δε δόθηκε.

Όλα τα σφυρίγματα ήταν εναντίον μας μετά το πέναλτι που πήραμε. Θέλαμε να κερδίσουμε, δεν είμαι ευχαριστημένος. Θα ήθελα πιο επιθετική την ομάδα μετά την ισοφάριση, αλλά δεν πήραμε σφύριγμα. Είχαμε να αντιμετωπίσουμε μια πολύ καλή ομάδα, αλλά υπάρχει και συνέχεια. Πιστεύω στην ομάδα και μπορώ να πω ότι με ικανοποίησαν κάποιοι νεαροί παίκτες όπως ο Κοτσαρίδης και ο Διαμαντάκος. Δεν είναι πολύ κακό ότι δεν κερδίσαμε, αλλά σίγουρα θα θέλαμε κάτι παραπάνω. Δεν υπάρχει τάιμ άουτ για να δώσουμε οδηγίες. Ίσως οι παίκτες από μόνοι τους να οπισθοχώρησαν (μετά το 2-2). Δεν είναι δική τους ευθύνη».

Για τις αλλαγές: «Δεν μπορείς να γνωρίζεις εκ των προτέρων τι θα γίνει. Δε θέλω να πω κάτι αρνητικό για κανέναν. Το σημαντικό είναι ότι αυτοί που μπήκαν άλλαξαν πολλά πράγματα. Είχαμε διαφορετική εικόνα με τις αλλαγές μας».

Για το αμυντικό πρόβλημα από τα δεξιά στο πρώτο ημίχρονο: «Δεν φταίει μόνο ο Καζναφέρης γιατί δεν είχε βοήθειες. Στο πρώτο μέρος έκανε αυτά που έπρεπε να κάνει. Δεν είχε την κάλυψη από άλλους παίκτες. Δεν είναι μόνο δική του ευθύνη αυτό που έγινε. Στο δεύτερο μέρος ανέβασε την απόδοση του, ήταν ο παίκτης που ξέρουμε. Αν μου πείτε στο πρώτος μέρος ποιος είναι ο καλύτερος, θα σας πω ο Κοτσαρίδης. Ο κόσμος δεν τον ξέρει, αλλά εγώ τον ξέρω. Είναι μια πολύ σημαντική λύση».

Για τις αποχωρήσεις παικτών επί Αλκαράθ: «Ούτε εγώ, ούτε ο Άγγελος Σπυρίδων ήμασταν θετικοί για να φύγουν κάποιοι. Ωστόσο, μπορούμε να καλύψουμε τα κενά τους. Υπάρχει ο Παπαζαχαρίας, ακόμη και ο Ηρακλής, ο οποίος μπαίνει σ’ ένα ρυθμό».

Συγκεκριμένα για τις αλλαγές των Γιαννιώτα, Γιαννίτση στο ημίχρονο: «Δεν ρίχνω την ευθύνη σ’ αυτά τα παιδιά. Δεν έχω παράπονο από κανένα. Όλοι μπορούν να έχουν μια κακή μέρα».

Για τον… πονοκέφαλο με Αγκάνθο, ο οποίος συμπλήρωσε κάρτες: «Ο Αγκάνθο δεν πρέπει να λείπει από κανένα ματς. Το καλοκαίρι εγώ τον έφερα στον Άρη. Εγώ τον έβλεπα. Είναι πολυτέλεια για τον Άρη να έχει τέτοιο παίκτη. Δεν έχω προλάβει να σκεφτώ σε ποιο ματς θα λείψει».

Για την συνέχεια: «Δεν υπάρχει εύκολο παιχνίδι. Είναι δύσκολο το πρόγραμμα. Πρέπει να πάρουμε και διπλό, δυστυχώς δεν έχουμε μέχρι στιγμής. Όλα είναι σημαντικά, αλλά πρέπει να κερδίσουμε και εκτός έδρας».

Δεν υπάρχουν σχόλια: