Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου 2013

«Είναι δυσκολότερα από πέρσι»

Τα εύσημα στους παίκτες της Γιουβέντους για τη νίκη τους με 2-1 επί της Κιέβο απέδωσε με δηλώσεις του ο Άντζελο Αλέσιο, ο οποίος αντικατέστησε τον Αντόνιο Κόντε στον πάγκο των «μπιανκονέρι».

«Είναι δυσκολότερα από πέρσι»
Η Σαββατιάτικη νίκη της Νάπολι επί της Κατάνια με 2-0, υποχρέωνε τη Γιουβέντους να «απαντήσει» με «τρίποντο» στο παιχνίδι της Βερόνα με αντίπαλο την Κιέβο, ώστε να διατηρήσει τη διαφορά των 3 βαθμών που είχε πριν τη διεξαγωγή της 23ης αγωνιστικής. Κάτι που οι «μπιανκονέρι» πέτυχαν, επικρατώντας με 2-1. Ένα αποτέλεσμα που ικανοποίησε τον Άντζελο Αλέσιο, ο οποίος αντικαθιστούσε τον τιμωρημένο Αντόνιο Κόντε.

«Ήταν σημαντικό να νικήσουμε ώστε να διατηρήσουμε τη διαφορά των 3 βαθμών που μας χωρίζει από τη Νάπολι. Μπράβο στα παιδιά, γιατί ήλεγξαν το ματς από την αρχή του και, με εξαίρεση το πρώτο δεκάλεπτο του δευτέρου ημιχρόνου, δεν έδωσαν το δικαίωμα στους αντιπάλους μας να δημιουργήσουν δύσκολες καταστάσεις στην περιοχή μας. Δυστυχώς δεχτήκαμε γκολ στο μοναδικό σουτ που έκαναν οι αντίπαλοί μας. Είναι κάτι που πρέπει να διορθώσουμε και αυτό μόνο με δουλειά μπορεί να γίνει», τόνισε ο Αλέσιο μετά τη λήξη του ματς.

Η Νάπολι συνεχίζει να πιέζει και μετά τα αποτελέσματα της 23ης αγωνιστικής, δείχνει να είναι η μόνη που θα αμφισβητήσει τα πρωτεία της «Μεγάλης Κυρίας». Ο Αλέσιο συμφωνεί. «Η Νάπολι είναι πολύ δυνατή και θεωρώ πως παρουσιάζεται ενισχυμένη στο δεύτερο γύρο. Είναι η πραγματική ανταγωνίστριά μας. Αλλά εμείς ξέρουμε ποιες είναι οι δυνατότητές μας και θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε για να διατηρήσουμε το προβάδισμα. Αυτό που είναι βέβαιο είναι πως η φετινή πορεία μας είναι δυσκολότερη από την αντίστοιχη περσινή», υπογράμμισε ο βοηθός του Αντόνιο Κόντε.

Στην επισήμανση πως με αυτόν στον πάγκο η «Γιούβε» έχει καλύτερες επιδόσεις σε σχέση με τον Κόντε, ο Αλέσιο δεν έδειξε να συμφωνεί. «Προπονητής της Γιουβέντους είναι ο Αντόνιο. Απλά εγώ όταν καλούμαι, προσπαθώ να κάνω το καλύτερο δυνατό. Αυτή η στατιστική δεν έχει αξία για κανέναν μας. Η πρώτη θέση, μάλιστα! Αυτή έχει αξία», είπε με νόημα ο Άντζελο Αλέσιο.


πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: