Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου 2013

«Μπαμ» στη Ριζούπολη ο Παναιτωλικός, 2-0 τον Απόλλωνα!!

Η ομάδα του Αγρινίου… ρέφαρε την ήττα της προηγούμενης εβδομάδας από τον Ηρακλή Ψαχνών στην έδρα της, αφού πέρασε εύκολα από την έδρα του διεκδικητή της ανόδου, Απόλλωνα.
Στο δεύτερο παιχνίδι του Μάκη Χάβου στον πάγκο του, ο Παναιτωλικός κατάφερε να πάρει τρεις πολύ σημαντικούς βαθμούς και παράλληλα να αφήσει τον Απόλλωνα αρκετά πίσω στη μάχη της ανόδου. Οι Αγρινιώτες κατάφεραν να προηγηθούν με μια στημένη φάση στο 21’ με την κεφαλιά του Τζούνιορ, ενώ από το τέλος του πρώτου ημιχρόνου ο Απόλλων έπαιζε με παίκτη λιγότερο λόγω της απευθείας κόκκινης κάρτας του Δεληζήση.
Το παιχνιδι δεν είχε πάντως να προσφέρει ιδιαίτερες συγκινήσεις αφού κυριάρχησαν οι δυνατές μονομαχίες και τα σκληρά μαρκαρίσματα στη μεσαία γραμμή, με τον Παναιτωλικό να έχει στη σύνθεσή του τόσο τον Σίσιτς όσο και τον Μπελόν, τα δυο νέα μεταγραφικά του αποκτήματα, την ώρα που η ομάδα του Βοσνιάδη είχε τον Ντόε από τους «νέους» και προσπαθούσε έστω και με δέκα να βρει τρόπο για την ισοφάριση.
Αυτή όμως δεν ήρθε ποτέ κι ο Παναιτωλικός κατάφερε τελικά να πετύχει δεύτερο γκολ που «τελείωσε» το ματς. Στο 82’ οι Αγρινιώτες έκαναν αντεπίθεση με τον Φαβάλι να ανοίγει στον Αραμπατζή, αυτός έκανε τη σέντρα κι ο Κούσας με κεφαλιά διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα, το οποίο πανηγυρίστηκε δεόντως από τους περίπου 150 οπαδούς του Παναιτωλικού που βρέθηκαν στη Ριζούπολη.
Η ομάδα του Αγρινίου έφτασε έτσι τους 24 βαθμούς, ενώ ο Απόλλων έμεινε στους 31 κι εκτός πρώτης τριάδας πλέον «τρέχοντας» ένα αρνητικό σερί τριών αγωνιστικών με μια ισοπαλία και δυο συνεχόμενες ήττες…
Απόλλων Σμύρνης (Αλέκος Βοσνιάδης): Κοτταράς, Κιάσσος, Χιντζίδης, Ντόε, Δεληζήσης, Τσεμπερίδης, Τσιλιγκίρης (46' Φαρινόλα), Καμαρά, Καραμαλίκης (81' Ντιαλό), Μπάρκογλου, Μανιάς.
Παναιτωλικός (Μάκης Χάβος): Τακίδης, Αραμπατζής, Ιωάννου, Κούσας, Μελισσάς, Σίλβα Τζούνιορ, Σφακιανάκης, Φαβάλι, Μπελόν (83' Ιορδανίδης), Σίσιτς (90+3' Μύγας), Μπόγιοβιτς (73' λ.τ Κουτσοσπύρος).


πηγή: onsports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: