Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου 2013

Δερμιτζάκης: «Δεν είχαμε καθαρό μυαλό»

Η απογοήτευση για την ήττα στην Βέροια, ήταν έκδηλη στο πρόσωπο του Παύλου Δερμιτζάκη μετά το παιχνίδι στην πρωτεύουσα της Ημαθίας.

Δερμιτζάκης: «Δεν είχαμε καθαρό μυαλό»
Ο Παύλος Δερμιζάκης ήταν απογοητευμένος από την ήττα της ομάδας του, ενώ παράλληλα έκανε λόγο για έλλειψη χρόνου για ξεκούραση, αφού η ομάδα του έπαιζε μια μέρα αργότερα για το Κύπελλο Ελλάδας.

«Συγχαρητήρια στην Βέροια για την μεγάλη, και καθοριστική νίκη. Το παιχνίδι δεν έγινε με τους ίδιους όρους. Εμείς δώσαμε ένα παιχνίδι κυπέλλου την Πέμπτη στις 8 μμ, ενώ ο αντίπαλος την Τετάρτη.

Είχαμε λιγότερες από τις 72 ώρες που απαιτείται για να συνέλθει ένας αθλητής. Επίσης παίξαμε σε βαρύ γήπεδο με Ολυμπιακό και Απόλλων. Ήταν ιδιαίτερο ματς με την Βέροια, και θέλαμε θετικό αποτέλεσμα για να αυξήσουμε την διαφορά, για να πετύχουμε τον στόχο μας», είπε αρχικά ο τεχνικός του Πανθρακικού και συνέχισε:

«Δεν είχαμε φρεσκάδα και καθαρό μυαλό. Αγωνιστικά, ήταν ανοιχτό παιχνίδι στο πρώτο μέρος με την Βέροια να πατά καλύτερα και δίκαια να παίρνει το προβάδισμα. Εμείς δεν είχαμε το καθαρό μυαλό να ισοφαρίσουμε. Το γρήγορο δεύτερο γκολ της Βέροιας μας δημιούργησε πολλά προβλήματα, ήταν δύσκολο να το γυρίσουμε. Έχουμε δύσκολο πρόγραμμα, αλλά πιστεύω ότι θα πετύχουμε την παραμονή. Στον δεύτερο γύρο δεν πήραμε αυτό που μας αξίζει και δεν έχει σχέση με την αγωνιστική μας εικόνα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: