Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου 2013

Εκχώρηση από… Ψωμιάδη για το «44» ζήτησε η ΑΕΚ!

Πρόταση στο Υπουργείο Οικονομικών να εκχωρηθεί μέρος των χρημάτων που προβλέπεται να εισπράξει η ΠΑΕ από την υπόθεση Ψωμιάδη για να πληρωθεί η δόση του 2012 για το άρθρο 44 έκανε η ΑΕΚ.

Εκχώρηση από… Ψωμιάδη για το «44» ζήτησε η ΑΕΚ
Την αποκάλυψη πως η ΑΕΚ έχει προτείνει στο Υπουργείο Οικονομικών να εκχωρήσει μέρος των χρημάτων που έχει λαμβάνειν από την οικογένεια Ψωμιάδη για την υπόθεση υπεξαίρεσης προκειμένου να πληρωθεί η δόση του 2012 για το άρθρο 44, ύψους 1,2 εκατ. ευρώ, έκανε ο Χάρης Οικονομόπουλος.

Ο νομικός εκπρόσωπος της ΠΑΕ ΑΕΚ μιλώντας μετά τη δίκη που αναβλήθηκε επ’ αόριστον σήμερα τόνισε πως περιμένει την απάντηση του Υπουργείου. Σε ό,τι αφορά στο αίτημα της «Ένωσης» μέσω συγκέντρωσης υπογραφών να παγώσουν τα χρέη της ΠΑΕ προς το Δημόσιο και να εξοφληθούν όταν τελεσιδικήσει η υπόθεση Ψωμιάδη, τόνισε πως δεν υπάρχουν πολλές πιθανότητες να γίνει δεκτό από το Υπουργείο.

Ο κ. Οικονομόπουλος σημείωσε πως το ποσό που διεκδικεί η ΠΑΕ ΑΕΚ από την οικογένεια Ψωμιάδη είναι υπερδιπλάσιο των χρεών της προς το Δημόσιο. Συγκεκριμένα, εκτιμάται πως η «Ένωση» μπορεί να εισπράξει από την υπόθεση τουλάχιστον 44 εκατ. ευρώ, ποσό που μαζί με τους νόμιμους τόκους μπορεί να φτάσει τα 88 εκατ. ευρώ.


πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: