Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου 2013

Καραμάνος: «Στόχος η πρωτιά στα πλέι οφ»

Για την μεγάλη νίκη του Ατρόμητου επί του Ολυμπιακού με σκορ 3-2, αλλά και τους στόχους της ομάδας του Περιστερίου μίλησε στην εκπομπή «Super Sunday» της Web tv του sport-fm ο Τάσος Καραμάνος.

Καραμάνος: «Στόχος η πρωτιά στα πλέι οφ»
Απόλυτα ικανοποιημένος από το σπουδαίο «διπλό» με σκορ 3-2 που πήρε ο Ατρόμητος κόντρα στον Ολυμπιακό, εμφανίστηκε με δηλώσεις του στην εκπομπή «Super Sunday» της Web tv του sport-fm ο Τάσος Καραμάνος.

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής της ομάδας του Περιστερίου μίλησε για τον χαρακτήρα που έδειξαν αυτός και οι συμπαίκτες του απέναντι στους «ερυθρόλευκους», αλλά και για την πρωτιά στα πλέι οφ που είναι, πλέον, ο μεγάλος στόχος για όλους όσους βρίσκονται στο «στρατόπεδο» του συλλόγου.

Αναλυτικά όσα είπε στη «Super Sunday» της Web tv του sport-fm ο Τάσος Καραμάνος:

Για την σπουδαία νίκη επί του Ολυμπιακού:


«Το “διπλό” ξέραμε πως ακόμη και σαν σκέψη ήταν δύσκολο. Αυτά τα παιχνίδια για τα κερδίσεις θες τύχη. Κόντρα στον Ολυμπιακό σήμερα δείξαμε πως είμαστε μια δυνατή ομάδα και ότι τέτοιες νίκες μόνο καλό θα μας κάνουν, ενώ παράλληλα δείχνουν πως ο Ατρόμητος κάνει συνέχεια βήματα προς τα εμπρός».

Για τον χαρακτήρα που έδειξε ο Ατρόμητος απέναντι στους «ερυθρόλευκους»:

«Σίγουρα μπορούσαμε και κάτι καλύτερο στα προηγούμενα δύο ματς. Εξάλλου για το σημερινό παιχνίδι ξέραμε πως δεν είχαμε τίποτα να χάσουμε. Ωστόσο, σε τέτοια παιχνίδια αν θέλεις να λες πως είσαι μια ομάδα σοβαρή, με στόχους, φιλοδοξίες πρέπει να νικάς σε όλα τα παιχνίδια. Αυτή είναι και η δουλειά μας ούτως ή άλλως. Κάθε παιχνίδι πρέπει να το βλέπεις σοβαρά, αν θες να το κερδίσεις».

Για τους στόχους της ομάδας του Περιστερίου από εδώ και πέρα:

«Σίγουρα για εμάς είναι ένας μεγάλος στόχος η πρώτη θέση στα πλέι οφ. Έχουμε πολλές πιθανότητες για αυτό. Μάλιστα, αν δει κάποιος και το πώς έχει διαμορφωθεί ο πίνακας της Σούπερ Λίγκας θα καταλάβει πως ο Ατρόμητος μπορεί να τα καταφέρει».

Για το πώς τους προετοίμασε ο Νίκος Αναστόπουλος για το συγκεκριμένο παιχνίδι:


«Ο προπονητής μας έχει έναν συγκεκριμένο τρόπο σκέψης, δηλαδή πως μέσω αυτών των παιχνιδιών μπορείς να διακριθείς. Σε τέτοια ματς πιο πολύ πρέπει να μπεις κατάλληλα πνευματικά σε αυτά, αλλά και να βγάλεις την προσωπικότητα που πρέπει, προκειμένου να διεκδικήσεις κάτι. Όλα αυτά τα κάναμε και έτσι νικήσαμε».

Για το πώς καταφέρνει να συνδυάσει ποδόσφαιρο και σπουδές:

«Κάτι πρέπει να επιλέξεις. Για εμένα είναι αρκετά δύσκολο, αφού δεν είχα συνηθίσει να αγωνίζομαι σε επαγγελματικό επίπεδο και να σπουδάζω. Ωστόσο, δεν παραμελώ την σχολή μου, αλλά τον περισσότερο χρόνο μου τον αφιερώνω στον Ατρόμητο».

Δεν υπάρχουν σχόλια: