Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου 2013

«Δεν ήταν κακοί…»

Καλό βαθμό, δεδομένων και των δυσκολιών, έβαλε στους διαιτητές της 20ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας ο πρόεδρος της ένωσης διαιτητών Αθήνας, Παναγιώτης Βαρούχας, μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6.

«Δεν ήταν κακοί…»

Αναλυτικά, η «έκθεση» του Παναγιώτη Βαρούχα για τους αγώνες της 20ης αγωνιστικής μέσω της εκπομπής «Πνίξτε τον Φουνταριστό», των Μηνά Τσαμόπουλου και Γιώργου Θαναηλάκη:
ΑΕΚ-Πανιώνιος: «Ο Καλογερόπουλος είχε καλή παρουσία σε γενικές γραμμές. Ήταν σωστή η απόφαση να δώσει πέναλτι υπέρ της ΑΕΚ και να μη δώσει κόκκινη, αλλά κίτρινη στον τερματοφύλακα. Κάποια φάουλ και κάποιες κίτρινες που του ξέφυγαν δεν είναι κάτι σοβαρό».

Skoda Ξάνθη-Πλατανιάς: «Ο Λαμπρόπουλος δεν έκανε το μεγάλο λάθος, αλλά του ξέφυγε λίγο ο πειθαρχικός έλεγχος. Το πέναλτι που έδωσε υπέρ των γηπεδούχων ήταν σωστό».

Αστέρας Τρίπολης-Παναθηναϊκός: «Ο Γιάχος έκανε καλή διαιτησία σε ένα ματς που δεν ήταν εύκολο. Έχει καλά πατήματα κι έχει αποκτήσει εμπειρία. Άποψή μου είναι ότι σωστά έδωσε το πέναλτι στον Μπουμσόνγκ. Δεν το έδωσε όταν ο παίκτης έπεσε πάνω στην μπάλα, αλλά όταν κούνησε τα χέρια του κι ακούμπησε μία και δύο φορές την μπάλα. Οι βοηθοί ήταν καλοί».

ΟΦΗ-Κέρκυρα: «Ο Παππάς έκανε καλή διαιτησία, αλλά στο πρώτο γκολ του ΟΦΗ, ο βοηθός του, Βασιλειάδης, δεν καταλόγισε οφσάιντ. Είναι πεπειραμένος βοηθός και δεν πρέπει να του ξεφεύγει τέτοια φάση.

Βέροια-Πανθρακικός: «Ο Σπάθας έδειξε πως είναι σε καλή κατάσταση. Βγάζει τα παιχνίδια άνετα, είναι έξυπνος διαιτητής και ορίζει τα ματς που διευθύνει. Ούτε ο τηλεοπτικός φακός ξεκαθαρίζει αν η μπάλα έχει περάσει ολόκληρη την τελική γραμμή σε μία φάση της Βέροιας στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου. Αυτή η φάση είναι αποκλειστική ευθύνη του βοηθού.

Ολυμπιακός-Ατρόμητος: «Ο Μάνταλος έκανε καλή διαιτησία. Σωστά καταλογίστηκε το πέναλτι υπέρ του Ολυμπιακού».

Άρης-ΠΑΟΚ: «Ο Βοσκάκης σε γενικές γραμμές δεν ήταν κακός. Αυτά τα ματς έχουν ιδιαιτερότητες. Έχασε κάποια φάουλ και κάποιες κάρτες. Δεν έδωσε ένα πέναλτι στο 1-2 υπέρ του Άρη, καθώς το χέρι του Κάτσε ήταν τεντωμένο. Το πέναλτι που δόθηκε ήταν σωστή απόφαση. Ο παίκτης του Άρη στήθηκε έξυπνα και ανάγκασε τον αντίπαλο να τον σπρώξει».

Δεν υπάρχουν σχόλια: