Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου 2013

«Δεν μας απασχολεί τι κάνουν οι αντίπαλοί μας»

Ενθουσιασμένος από το γκολ που πέτυχε στο παιχνίδι με την Κιέβο ήταν ο Στεφάν Λιχστάινερ. Ο αμυντικός της «Γιούβε» παραδέχτηκε πως το ματς ήταν πολύ δύσκολο.

«Δεν μας απασχολεί τι κάνουν οι αντίπαλοί μας»
Η απόδοση της Γιουβέντους στα τελευταία παιχνίδια παρουσίαζε σκαμπανεβάσματα, κάτι που της στοίχησε πολλούς βαθμούς από την αρχή του 2013. Η αναμέτρηση με την Κιέβο στη Βερόνα ήταν σημαντική, καθώς οι «μπιανκονέρι» ήταν υποχρεωμένοι να… απαντήσουν στη Σαββατιάτική νίκη της Νάπολι και να διατηρήσουν τη διαφορά των τριών βαθμών από την ομάδα του Βάλτερ Ματζάρι.

Τελικά, χάρη στα γκολ του Μάτρι στο 10ο λεπτό και του Λιχστάινερ στο 42ο, η «Μεγάλη Κυρία» πήρε τη νίκη με 2-1, κάτι που ικανοποίησε τον σκόρερ του δεύτερου γκολ. «Πήραμε μια σημαντική και δύσκολη νίκη. Μετά από τους χαμένους βαθμούς την προηγούμενη περίοδο, είχαμε ανάγκη από τη νίκη με την Κιέβο. Αλλά αυτή η νίκη δεν ήρθε χωρίς προσπάθεια, αφού οι αντίπαλοί μας απέδειξαν πως είναι πολύ καλή και δυνατή ομάδα και μας δυσκόλεψαν σε πολλά σημεία του παιχνιδιού. Μπράβο στους αντιπάλους μας, έπαιξαν πολύ καλά», είπε με αθλητικό πνεύμα ο Ελβετός διεθνής.

Η νίκη αυτή έρχεται μετά τη επικράτηση της Νάπολι επί της Κατάνια, με την οποία οι «παρτενοπέι», έστω και προσωρινά, έπιασαν τη «Γιούβε» στην πρώτη θέση. «Η Νάπολι είναι πολύ καλή ομάδα και θα παλέψει μέχρι το τέλος για να μας ξεπεράσει. Αλλά εμείς κοιτάμε τη δουλειά μας και την ομάδα μας. Αυτό που μας απασχολεί είναι η δική μας πορεία», τόνισε ο Στεφάν Λιχστάινερ.


πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: