Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου 2013

Δίδαξε ήθος ο Γκουιντολίν!

Με στωικότητα αντιμετώπισε ο Γκουιντολίν την απόφαση του διαιτητή να καταλογίσει αμφισβητούμενο πέναλτι στη Μίλαν, με το οποίο η ομάδα του ηττήθηκε με 2-1.

Δίδαξε ήθος ο Γκουιντολίν
Προσπάθησε να κάνει τη… ζημιά στη Μίλαν μέσα στο Σαν Σίρο και πλησίασε πολύ κοντά στο να το πετύχει. Η Ουντινέζε, αν και στο πρώτο ημίχρονο βρέθηκε σε δύσκολη θέση, κατάφερε να ισοφαρίσει στο δεύτερο μέρος και έφτασε μέχρι τις καθυστερήσεις με τον έναν βαθμό στο… τσεπάκι της. Η απόφαση του διαιτητή, όμως, να καταλογίσει ένα αμφισβητούμενο πέναλτι, της στέρησε μια σημαντική ισοπαλία.

Ο προπονητής της ομάδας, Φραντσέσκο Γκουιντολίν, μιλώντας μετά το τέλος του αγώνα, προσπάθησε να παραμείνει ψύχραιμος και δεν έριξε τις ευθύνες της ήττας στις διαιτητικές αποφάσεις. «Μη με ρωτήσετε για το πέναλτι. Αυτά συμβαίνουν. Όπως κάνουμε εμείς λάθη, έτσι κάνουν και οι διαιτητές. Ας μην προσθέσουμε κάτι άλλο», ήταν το σχόλιο του προπονητή της Ουντινέζε.

Επιστρέφοντας στο παιχνίδι, ο Γκουιντολίν έδειξε πως ήλπιζε να πάρει τουλάχιστον τον ένα βαθμό. «Νομίζω πως αξίζαμε την ισοπαλία. Χάσαμε ένα βαθμό που μπορούσαμε να πάρουμε και για αυτό επιστρέφουμε στο Ούντινε στενοχωρημένοι. Το μόνο που μας έμεινε είναι η ικανοποίηση γιατί δυσκολέψαμε πολύ τη Μίλαν. Ψηλά το κεφάλι, όμως. Αύριο ξημερώνει μια καινούργια μέρα», είπε φιλοσοφώντας ο Φραντσέσκο Γκουιντολίν.


πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: