Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου 2013

«Δώσαμε χαρά στον πρόεδρό μας»

Χαρούμενος από τη νίκη του Ατρόμητου 3-2 επί του Ολυμπιακού, αλλά και από το τέρμα που πέτυχε ήταν ο Θανάσης Καραγκούνης σε δηλώσεις τους μετά το τέλος του αγώνα.

«Δώσαμε χαρά στον πρόεδρό μας»
Απόλυτα ικανοποιημένος από τη νίκη, αλλά και το γεγονός ότι έδωσαν χαρά στον πρόεδρό τους, τον Γιώργο Σπανό, εμφανίστηκε μετά το τέλος της αναμέτρησης ο Θανάσης Καραγκούνης.

Ο σκόρερ του δεύτερου γκολ της ομάδας του Περιστερίου δήλωσε ότι αυτή ήταν η μεγαλύτερη νίκη που έχει ζήσει με τον Ατρόμητο, ενώ τόνισε ότι σημασία έχει ότι γίνεται ομαδική δουλειά και όχι το ποιος πετυχαίνει τα γκολ.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Καραγκούνης:

«Είναι η πιο μεγάλη νίκη με την φανέλα του Ατρόμητου που έχω ζήσει. Χαίρομαι που αυτό συνέβη γιατί θέλαμε να δώσουμε χαρά στον πρόεδρό μας, κύριο Σπανό. Σίγουρα ήταν ωραίο το γκολ μου αλλά δεν κοιτάω αυτό. Κάναμε πολύ καλή ομαδική δουλειά και πετύχαμε τη νίκη απέναντι στην καλύτερη ομάδα της Ελλάδας», ήταν αρχικά τα λόγια του.

Όσον αφορά το ότι τον χειροκρότησαν οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού στο γκολ που πέτυχε, είπε: «Ήταν πολύ σημαντικό ότι ο κόσμος του Ολυμπιακού χειροκρότησε το γκολ μου. Είναι μία σπουδαία στιγμή για οποιονδήποτε αθλητή το να τον χειροκροτούν οι αντίπαλοι. Παράλληλα αυτό δείχνει και τη νοοτροπία του κόσμου του Ολυμπιακού. Αναγνωρίζει κάτι το όμορφο ακόμα και εάν είναι σε βάρος της ομάδας του. Τους ευχαριστώ πολύ».

Δεν υπάρχουν σχόλια: