Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου 2013

Αναστόπουλος: «Ιστορική νίκη»

Ο Ατρόμητος νίκησε τον Ολυμπιακό στο «Καραϊσκάκης» για πρώτη φορά στην ιστορία του και αν μη τι άλλο αυτό είναι ένα πολύ σημαντικό γεγονός, σύμφωνα με τον Νίκο Αναστόπουλο.

Αναστόπουλος: «Ιστορική νίκη»

Ο τεχνικός των Περιστεριωτών τόνισε πως είναι μια άκρως ιστορική νίκη για την ομάδα του, ενώ εξήρε και το εγκώμιο των Πειραιωτών.

«Είναι ένας άνθρωπος που έχει προσφέρει πολλά στο ποδόσφαιρο», σχολίασε για τον πρόεδρο του Ατρόμητου, Γιώργο Σπανό και την απόφασή του να αποχωρήσει, ενώ απάντησε και με αρκετό χιούμορ για το αμυντικογενές σύστημα στο οποίο αρέσκεται.

Αναλυτικά, όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου:

Για τη νίκη κόντρα στον Ολυμπιακό: «Πολύ σημαντική και ταυτόχρονα ιστορική νίκη, σε ένα δύσκολο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Δεν πρέπει να πάρουν τα μυαλά μας αέρα, καθώς ακολουθεί δύσκολο παιχνίδι με Βέροια. Για να έρθει αυτή η νίκη, όλοι οι παίκτες κατέθεσαν την ψυχή τους. Όταν αγωνίζεσαι στο Καραϊσκάκη είναι δύσκολο για αποτέλεσμα και οι παίκτες μας σήμερα ήταν πολύ καλοί. Βέβαια, όλοι και όλα θα κριθούν τον Μάιο.

Για τον Σπανό: «Εγώ δεν κάνω πολιτική με προέδρους. Με ξέρετε. Ο Σπανός είναι ένας άνθρωπος του ποδοσφαίρου που έχει προσφέρει πολλά και είναι αμαρτία να τον ωθούν σε τέτοιες αποφάσεις. Οι παίκτες είναι αυτοί που θα δώσουν χαμόγελο τόσο στον πρόεδρο της ομάδας, όσο και στον κόσμο μας. Άλλο το γεγονός πως είμαι Ολυμπιακός κι άλλο πως είμαι προπονητής σε άλλη ομάδα. Όταν παίζεις με τον πρωταθλητή, έχεις υψηλότερο κίνητρο, αφού ο Ολυμπιακός είναι η μεγαλύτερη ομάδα της Ελλάδας.

Για το σύστημα που προτιμά να παίζει: «Όταν έχω να πάω στην Αμερική με ντακότα, θα πάω πιο δύσκολα. Όταν έχω μποινγκ, θα πάω πιο εύκολα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: