Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου 2013

«Νίκη που δίνει τίτλο»

Ικανοποιημένος από την απόδοσή του και το γκολ που πέτυχε ήταν ο Αλεσάντρο Μάτρι μετά τη νίκη της Γιουβέντους επί της Κιέβο με 2-1.

«Νίκη που δίνει τίτλο»
Μετά από έναν κακό Ιανουάριο, στη διάρκεια του οποίου η Γιουβέντους απώλεσε πολλούς βαθμούς, δίνοντας το δικαίωμα στη Νάπολι να πλησιάσει σε απόσταση… βολής, ο Φεβρουάριος μπήκε με το… δεξί για τους «μπιανκονέρι». Η νίκη της ομάδας του Αντόνιο Κόντε με 2-1 στη Βερόνα επί της Κιέβο, διατήρησε τη διαφορά των 3 βαθμών που χωρίζει τη «Μεγάλη Κυρία» από τους «παρτενοπέι», αλλά έστειλε και ένα… μήνυμα σε όσους αμφισβητούν τα πρωτεία της «Γιούβε». Αυτό φάνηκε από όσα δήλωσε μετά το τέλος του ματς ο Αλεσάντρο Μάτρι.

«Με νίκες σαν αυτή κατακτώνται οι τίτλοι. Πέρσι πήραμε το πρωτάθλημα επικρατώντας σε όλα, σχεδόν, τα παιχνίδια με τις λεγόμενες μικρές ομάδες. Τα ντέρμπι μπορεί να είναι σημαντικά, αλλά ο τίτλος κρίνεται από τις απώλειες που θα έχεις στα θεωρητικά εύκολα ματς. Σήμερα στείλαμε ένα ηχηρό μήνυμα στη Νάπολι», είπε αρχικά ο επιθετικός της «Γιούβε».

Ο αγώνας με την Κιέβο, πάντως, δεν ήταν και τόσο εύκολος. «Ειδικά στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου, δυσκολευτήκαμε αρκετά. Αλλά στη συνέχεια καταφέραμε να πάρουμε ξανά τον έλεγχο του ματς και να κατακτήσουμε μια σημαντική νίκη», σχολίασε ο Μάτρι.

Μια νίκη η οποία ήρθε χάρη και στο δικό του γκολ. «Πέτυχα ένα ωραίο γκολ, νομίζω. Αλλά προσπάθησα σε όλη τη διάρκεια του αγώνα να προσφέρω τις υπηρεσίες μου, όπως μπορούσα. Δεν μου αρέσει να είμαι αναπληρωματικός, γι’ αυτό όποτε αγωνίζομαι προσπαθώ να παίζω καλά, κερδίζοντας την εμπιστοσύνη του προπονητή μου για το επόμενο ματς. Δυστυχώς αγωνίζονται μόνο 11 παίκτες και υπάρχουν συγκεκριμένες ιεραρχίες στην ομάδα. Αυτές τις ιεραρχίες προσπαθώ να αλλάξω με την απόδοσή μου και τα γκολ», τόνισε ο Αλεσάντρο Μάτρι.


πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: