Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου 2013

Μπαίνει ο Βιντιάδης αν…!

Την απόφασή του να μπει ο ίδιος και οι συνεργάτες του στην ΑΕΚ γνωστοποίησε ο Δημήτρης Βιντιάδης. Ξεκαθάρισε όμως πως για να συμβεί αυτό θα πρέπει να γίνει διακανονισμός των χρεών της ΠΑΕ στο δημόσιο.

Μπαίνει ο Βιντιάδης αν…

Αυτή η απόφαση όμως, έρχεται με ένα μεγάλο «ναι μεν, αλλά»… Κι αυτό διότι ο Έλληνας επιχειρηματίας ξεκαθάρισε για μία ακόμη φορά πως δεν είναι διατεθειμένος να βάζει κάθε μήνα το χέρι στην τσέπη και να καταβάλλει 800.000 ευρώ στο Δημόσιο.

Αυτό που ζητεί η πλευρά Βιντιάδη είναι να υπάρξει διακανονισμός των οφειλών της ΠΑΕ προκειμένου να προχωρήσει και το «deal» που μέχρι σήμερα έχει περάσει από χίλια κύματα.

Υπενθυμίζεται πως για την Δευτέρα έχει οριστεί η συνέχιση της Γενικής Συνέλευσης στην οποία θα συζητηθεί το θέμα της αύξησης μετοχικού κεφαλαίου.

Ο Βιντιάδης φαίνεται να διαβεβαιώνει πως είναι σε θέση να βάλει τα χρήματα, κάτι που δεν πρόκειται να συμβεί φυσικά αύριο υπό τις παρούσες συνθήκες και δεν προτίθεται να παραστεί στη Γ.Σ, όμως το πρόβλημα και «αγκάθι» στην είσοδο των επενδυτών παραμένει η ρύθμιση των οφειλών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Βιντιάδης μαζί με τον Δημητρέλο θα επιδιώξουν να υπάρξει όσο το δυνατό συντομότερα ραντεβού με εκπροσώπους της κυβέρνησης ώστε να φανούν οι προθέσεις της για το θέμα.

Βέβαια, είναι γνωστή η άρνηση της τρόικας σε πρόταση για επιμήκυνση των δόσεων και διευκόλυνση μέσω ειδικής τροπολογίας και το θέμα αυτό θα συζητηθεί με τον κ. Μαυραγάνη, μήπως υπάρξει μια ειδική ρύθμιση μόνο για τις ΠΑΕ και όχι για το σύνολο των ανωνύμων εταιρειών, όπως προβλέπει το σχετικό νομοσχέδιο.


πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: