Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου 2013

Αγκάνθο: «Ο Άρης δεν πεθαίνει»!

«Ο Άρης είναι εδώ, είναι μεγάλη ομάδα και δεν πεθαίνει». Τάδε έφη Νταβίντ Αγκάνθο μετά τέλος του ντέρμπι της Θεσσαλονίκης!

Αγκάνθο: «Ο Άρης δεν πεθαίνει»!

Ο Ισπανός άσος των «κίτρινων» αφιέρωσε τα δύο γκολ που πέτυχε στον κόσμο, θέλοντας να τον ευχαριστήσει για το βροντερό «παρών» που έδωσε στο «Βικελίδης».

Αναλυτικά, όσα είπε:

Για το παιχνίδι: «Ήταν ένα μεγάλο ντέρμπι. Ο ΠΑΟΚ στάθηκε τυχερός γιατί στην πρώτη κιόλας ευκαιρία του κατάφερε να προηγηθεί στο σκορ. Εμείς δείξαμε ψυχικά αποθέματα και ισοφαρίσαμε γρήγορα. Ο Άρης δεν πεθαίνει. Είναι εδώ, είναι μεγάλος και συνεχίζει».

Για τα δύο τέρματα που σημείωσε: «Πάντα διασκεδάζω να παίζω ποδόσφαιρο. Όταν έρχονται και δύο γκολ είναι πάντα καλύτερα. Ένιωθα άνετα, ανατρέψαμε δύο φορές το σκορ και με δύο δικά μου γκολ πήραμε το αποτέλεσμα. Είναι δύο ιδιαίτερα γκολ. Και θέλω να τα αφιερώσω στους οπαδούς του Άρη που ήταν εκπληκτικοί. Το αξίζουν. Δεν τους έχουμε διασκεδάσει φέτος και τους τα αφιερώνω».

Για την ανανέωση του συμβολαίου του: «Είμαι χαρούμενος. Νιώθω άνετα στην ομάδα και στην πόλη, ο κόσμος με αγαπάει και το δείχνει. Είναι υπέροχο να παίζεις μπροστά στον κόσμο του Άρη».

Δεν υπάρχουν σχόλια: