Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου 2013

Παπαζαχαρίας: «Έκανε καλό η φυγή Αλκαράθ»

Μετά από σχεδόν δύο μήνες ο Γρηγόρης Παπαζαχαρίας αγωνίστηκε και πάλι σε επίσημο παιχνίδι με τη φανέλα του Άρη. Ο Λούκας Αλκαράθ δεν τον πίστευε, ωστόσο ο Γιάννης Μιχαλήτσος έδειξε με το «καλημέρα» ότι τον υπολογίζει. Ο τεχνικός του Άρη, βλέποντας τον Γιαννίτση να πραγματοποιεί ένα προβληματικό πρώτο ημίχρονο, αποφάσισε να τον αντικαταστήσει με τον Παπαζαχαρία.

Ο 28χρονος κεντρικός αμυντικός έτσι επέστρεψε στις αγωνιστικές υποχρεώσεις του Άρη μετά από δύο περίπου μήνες. Τελευταία φορά που είχε αγωνιστεί ήταν στις 12/12/2012, στην πρώτη αναμέτρηση Κυπέλλου με την Καλλιθέα, στην οποία οι «κίτρινοι» ηττήθηκαν με 3-1.

Από κει και πέρα, ντεμπούτο με τη φανέλα του Άρη έκανε ο Δημήτρης Κοτσαρίδης, μπαίνοντας μάλιστα από νωρίς στα βαθιά, αφού ο Γιάννης Μιχαλήτσος τον ξεκίνησε στην αρχική ενδεκάδα. Επίσης, αυτό ήταν το πρώτο παιχνίδι μπροστά στο κοινό της ομάδας για τον Ανδρέα Τάτο, ενώ στην αποστολή βρέθηκε μετά από πολύ καιρό και ο Ανδρέας Ηρακλής.

Μετά το παιχνίδι, ο Γρηγόρης Παπαζαχαρίας ισχυρίστηκε πως η φυγή του Λούκας Αλκαράθ έκανε καλό στην ομάδα. «Δώσαμε το κάτι παραπάνω στο δεύτερο ημίχρονο. Δεν θέλω να πάρω θέση για το πέναλτι που δεν μας δόθηκε, αλλά νομίζω ότι στην επανάληψη ελέγχαμε το παιχνίδι. Σίγουρα δεν αξίζαμε να χάσουμε. Το Χ σε γενικές γραμμές είναι δίκαιο αλλά εμείς δεν είμαστε ευχαριστημένοι».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε και στο Λούκας Αλκαράθ: «Η αποχώρηση του Αλκαράθ έκανε καλό στην ομάδα. Πολλά παιδιά δεν μπορούσαν να βοηθήσουν με τον προηγούμενο προπονητή και δεν το λέω επειδή δεν έπαιζα εγώ. Υπάρχουν πολλά παιχνίδια ακόμα και μπορούμε να ανατρέψουμε την εικόνα. Ευχαριστώ τον κ. Μιχαλήτσο για την ευκαιρία που μου δίνει».

Δεν υπάρχουν σχόλια: