Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου 2013

Αθανασιάδης: «Δεν είμαστε ικανοποιημένοι»

Ο Στέφανος Αθανασιάδης δεν έκρυψε τη δυσαρέσκειά του, που ο ΠΑΟΚ δεν κατάφερε να επιστρέψει στις νίκες, ούτε στο ντέρμπι με τον Άρη (2-2) στο "Κλ. Βικελίδης".

Αθανασιάδης: «Δεν είμαστε ικανοποιημένοι»
Η ισοπαλία στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης, άφησε με πικρή γεύση τον Στέφανο Αθανασιάδη και μιλώντας μετά το τέλος του παιχνιδιού με τον Άρη, ο επιθετικός του ΠΑΟΚ τόνισε ότι ο "Δικέφαλος του Βορρά" θα έπρεπε να μπει πιο δυνατά στο δεύτερο ημίχρονο.

Αναλυτικά, όσα είπε στη Nova:

«Δεν είμαστε ικανοποιημένοι από την ισοπαλία, ήρθαμε για να κερδίσουμε. Αν και προηγηθήκαμε νωρίς ισοφαριστήκαμε γρήγορα, όμως στη συνέχεια ανεβάσαμε την απόδοσή μας και κάναμε το 1-2. Δεν μπήκαμε όπως έπρεπε στην επανάληψη και χάσαμε την ευκαιρία να φύγουμε νικητές.

Θέλαμε τη νίκη για να ανέβουμε στη βαθμολογία και να μπούμε με τη μεγαλύτερη βαθμολογική συγκομιδή στα play-offs. Δουλεύουμε σκληρά για να ξεπεράσουμε την κρίση, όλες οι ομάδες περνάνε αυτή τη φάση, προσπαθούμε να το ξεπεράσουμε», είπε αρχικά.

«Είναι πολύ καλοί παίκτες, πιστεύω πως θα βοηθήσουν την ομάδα στην πορεία», σχολίασε για τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα.
«Από αύριο ξεκινάμε την προετοιμασία για το παιχνίδι με τον ΟΦΗ, αυτό που μπορώ να πω είναι πως θα νικήσουμε», ολοκλήρωσε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: