Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου 2013

«Καλύτερα να μην έρθουν στο γήπεδο»

Εμφύλιος... Ο πρόεδρος της ομάδας, Πέτρος Θεοδωρίδης, επιτέθηκε στους φίλους του Πανσερραϊκού, για τις έντονες αποδοκιμασίες προς τον ίδιο, αλλά και προς τους παίκτες. Επίσης, τόνισε ότι από εδώ και πέρα η ομάδα «δεν θα σταματιέται».

Τι είπε ακόμη; «Συγχαρητήρια στους παίκτες. Θα αναφερθώ στους απαιτητικούς φιλάθλους, οι οποίοι δεν έχουν έρθει σε εκτός έδρας παιχνίδια για να δουν πως μας παίζουν οι άλλες ομάδες και οι διαιτητές. Είναι ανεπίτρεπτο οργανωμένοι φίλαθλοι να βρίζουν ποδοσφαιριστές, πρόεδρο και ότι άλλο έχει αυτή η ομάδα. Αυτή η κωμωδία πρέπει να σταματήσει, γιατί δεν μπορεί εμείς να βάζουμε την υπογραφή μας και αυτοί να κάνουν ότι κάνουν.

Στον επόμενο αγώνα θα ανοίξει η απέναντι θύρα με 5 Ευρώ είσοδος. Διότι αν δείτε σε όλα τα ερασιτεχνικά γήπεδα το εισιτήριο είναι 10 Ευρώ και εδώ πέντε. Ευχαριστούμε τους αγνούς φιλάθλους του Πανσερραϊκού, που θα παραμείνουν αγνοί. Κάποιοι άλλοι όμως που μειώνουν την προσπάθεια της ομάδας καλύτερα να μην ξαναέρθουν στο γήπεδο. Γιατί δεν μπορεί να βρίζουν τους ποδοσφαιριστές και να απαιτούν να φύγουν». Για τους υποψήφιους επενδυτές: «Αν νομίζουν κάποιοι πως υπάρχει επενδυτής καλός να έρθει. Αν υπάρχει κάποιος και ευχή μας είναι να είναι και Σερραίος, θα τον περιμένουμε με ανοιχτές αγκάλες. Ότι είχαμε και δεν είχαμε το διαθέσαμε για την ομάδα. Ο Πανσερραϊκός σε κάθε παιχνίδι έχει αρνητικές εισπράξεις και συνέχεια βάζουμε το χέρι στην τσέπη. Η διαιτησία κόστισε 3.250 ευρώ και ο ένας επόπτης που είναι από το Λασίθι κόστισε 1.200 ευρώ (!) μόνο η μετακίνησή του. Όταν ο Πανσερραϊκός αγωνίζεται εντός έδρας τον βάζουν έμπειρο διαιτητή 50αρίσιο και όταν πάει εκτός έδρας ορίζουν νεαρούς διαιτητές που θέλουν δεν θέλουν θα παίξουν έδρα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: