Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου 2013

«Συγχαρητήρια στον… εαυτό μου»

Ενθουσιασμένος από τη νίκη της Μίλαν επί της Ουντινέζε ήταν ο Αντριάνο Γκαλιάνι μετά το τέλος του ματς, εκθειάζοντας τη δουλειά του προπονητή, Μασιμιλιάνο Αλέγκρι.

«Συγχαρητήρια στον… εαυτό μου»

«Η ομάδα βρίσκεται σε συνεχή άνοδο και αυτό το έβλεπα εδώ και καιρό. Σας είχα πει πως στο τέλος θα διεκδικήσουμε έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ και νομίζω πως δικαιώνομαι. Είμαστε ικανοποιημένοι από όσα έχουμε πετύχει σε αυτή την πρώτη χρονιά της νέας εποχής, η οποία ξεκίνησε το προηγούμενο καλοκαίρι. Αλλά πρέπει να δώσω και τα συγχαρητήριά μου στον… εαυτό μου. Δεν έδιωξα τον προπονητή όταν το ζητούσαν όλοι και σήμερα όλοι καταλαβαίνουν πως είχα δίκιο να επιμείνω. Ο Αλέγκρι κάνει σπουδαία δουλειά και θα συνεχίσει να κάνει στη Μίλαν», είπε με νόημα ο Γκαλιάνι.

Οι φήμες, συνεπώς, που ήθελαν τον Αλέγκρι να μετακομίζει στον πάγκο της Ρόμα, δεν επιβεβαιώνονται. «Ποια Ρόμα; Ο Αλέγκρι θα μείνει στη Μίλαν και την επόμενη χρονιά», απαντά ο παράγοντας των «ροσονέρι».

Στη συνέχεια ο Γκαλιάνι έπλεξε το εγκώμιο του Μπαλοτέλι. «Όλοι ξέρουν την αξία του. Ξέραμε από την αρχή πως αποκτήσαμε έναν… τεράστιο ποδοσφαιριστή. Αλλά δεν περίμενα να κάνει αυτά που έκανε σήμερα. Σκεφτείτε να μπει σε κανονικούς ρυθμούς. Είμαι ενθουσιασμένος από τη μεταγραφή αυτή. Η Μίλαν ισχυροποιείται και φτιάχνει την ομάδα της επόμενης δεκαετίας. Γιατί, μην το ξεχνάτε, υπάρχουν και άλλοι νεαροί και σημαντικοί παίκτες στο ρόστερ μας», είπε ο συνεργάτης του Σίλβιο Μπερλουσκόνι.

Κλείνοντας, ο Γκαλιάνι αποκάλυψε ένα… παρασκήνιο. «Σήμερα δεν θα έπαιζε από την αρχή ο Μπαλοτέλι. Κανονικά θα έπαιζε ο Πατσίνι, ο οποίος, όμως, ένιωσε ενοχλήσεις στην προθέρμανση. Έτσι χρησιμοποιήθηκε ο Μάριο και είδατε τι έκανε. Πολλές φορές το ποδόσφαιρο είναι παράξενο. Χρειάζεται μια λεπτομέρεια για να αλλάξει την ιστορία», είπε χαρακτηριστικά.

Όταν, όμως, ρωτήθηκε για το πέναλτι που σφύριξε ο διαιτητής, ο Γκαλιάνι αποδείχτηκε σπουδαίος… διπλωμάτης. «Δεν είδα τη φάση. Είχα φύγει από την εξέδρα των επισήμων και κατευθυνόμουν στα αποδυτήρια. Ούτε τηλεοπτικά πλάνα έχω δει. Συνεπώς δεν ξέρω αν η απόφαση του διαιτητή ήταν σωστή», είπε χαμογελώντας ο Αντριάνο Γκαλιάνι.


πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: