Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου 2013

«Νίκη αφιερωμένη στον πρόεδρο»

Στον Γιώργο Σπανό αφιέρωσαν οι παίκτες του Ατρόμητου τη νίκη τους επί του Ολυμπιακού (3-2).

«Νίκη αφιερωμένη στον πρόεδρο»
Τη νίκη που έσπασε το αήττητο του Ολυμπιακού εντός έδρας αφιέρωσε ο σκόρερ του τρίτου γκολ του Ατρόμητου, Ελίνι Δημούτσος στον πρόεδρο της ομάδας, Γιώργο Σπανό.

Ο 25χρονος μέσος τόνισε πως με μια ήττα δεν μπορούν να διαλυθούν όλα όσα έχουν χτίσει τόσο καιρό. Ακόμη, αναφέρθηκε στον πολύ καλά… διαβασμένο Νίκο Αναστόπουλο.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην εφημερίδα «Ελευθεροτυπία»:

Για το γκολ που πέτυχε:
«Το πίστευα. Είχε προηγηθεί και το μακρινό σουτ του Καραγκούνη, με το οποίο ισοφαρίσαμε και είπα να δοκιμάσω κι εγώ το πόδι μου. Ήταν θέμα έμπνευσης, μου έκατσε, χρειάζεται και τύχη σε τέτοιες περιπτώσεις».

Για τις πολλές απουσίες και το πολύ γρήγορο γκολ:
«Το πιστεύαμε από πριν. Έχουμε καλή ομάδα, πρέπει να βρούμε ισορροπία».

Για τον τεχνικό της ομάδας, Νίκο Αναστόπουλο:
«Πριν από το παιχνίδι είχε πει στον Θανάση (Καραγκούνη), στον Μπρίτο και σ’ εμένα να πάρουμε ατομικές προσπάθειες και να απειλήσουμε με κάθε τρόπο την εστία του Μέγερι. Ο κ. Αναστόπουλος ήταν πολύ διαβασμένος, ακολουθήσαμε τις εντολές του και δικαιωθήκαμε. Στο ημίχρονο μας είπε που πρέπει να κινηθούμε, κέρδισα κάποια μέτρα στο γήπεδο και αυτό με βοήθησε να φτάσω στο γκολ».

Για την αποχώρηση Σπανού:
«Θέλαμε να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι και να δείξουμε πόσο καλή ομάδα έχουμε. Επειδή χάσαμε από τον Παναθηναϊκό, δεν σημαίνει ότι διαλύθηκαν όλα ή πως δεν έχουμε δυνατότητες να τερματίσουμε ψηλά. Τη νίκη επί του Ολυμπιακού την αφιερώνουμε στον πρόεδρο, ο οποίος μας έχει στηρίξει και είναι δίπλα μας».

Για το αν είχε βάλει στοίχημα με τον αδερφό του, Βασίλη (σ.σ. αγωνίζεται στην ομάδα Κ20 του Ολυμπιακού):
«Μιλήσαμε χθες και μου έδωσε συμβουλές για το πώς πρέπει να αντιμετωπίσω κάποιους παίκτες του Ολυμπιακού και ποια είναι τα αδύνατά σημεία τους. Στοίχημα δεν βάλαμε, αν και τώρα που το σκέφτομαι θα έπρεπε να το είχαμε κάνει».

Δεν υπάρχουν σχόλια: