Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου 2013

Συνεχίζει να ελπίζει η Σιένα!

Συγχαρητήρια μοίραζε ο Μπέπε Ιακίνι μετά τη νίκη της Σιένα επί της Ίντερ με 3-1, τονίζοντας πως η ομάδα του έχει τις δυνατότητες να παραμείνει στη Serie A.

Συνεχίζει να ελπίζει η Σιένα
Στο πρώτο γύρο του Καμπιονάτο η Σιένα είχε καταφέρει να κάνει το μεγάλο… «μπαμ», νικώντας με 2-0 την Ίντερ στο Σαν Σίρο. Στο δεύτερο γύρο η ομάδα του Μπέπε Ιακίνι επιφύλαξε μια ακόμα δυσάρεστη έκπληξη στην ομάδα του Μιλάνου, αφού κατάφερε να… ζευγαρώσει τις νίκες της, επικρατώντας αυτή τη φορά με 3-1. Ένα αποτέλεσμα που αναπτερώνει τις ελπίδες της για παραμονή στη Serie A, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Ιταλός τεχνικός μετά τη λήξη του παιχνιδιού.

«Σήμερα κάναμε ένα εξαιρετικό παιχνίδι. Παίξαμε με οργάνωση στην άμυνα, με μυαλό στην επίθεση, είχαμε πάθος και αυτοσυγκέντρωση. Ίσως κάναμε τον καλύτερό μας αγώνα από τη μέρα που ήρθα. Αν και η απόδοση της ομάδας ήταν καλή και στα προηγούμενα ματς, από τα οποία συγκεντρώσαμε λιγότερους βαθμούς από όσους αξίζαμε. Θέλω να συγχαρώ τους παίκτες μου, γιατί δουλεύουν σκληρά και αυτό φαίνεται στο γήπεδο», τόνισε ο Ιακίνι.

Μετά από αυτή την επιτυχία, η Σιένα κατάφερε να «πιάσει» στη βαθμολογία την Παλέρμο. «Για πρώτη φορά φέτος δεν είμαστε μόνοι μας στην τελευταία θέση. Αυτό μας ανεβάζει την ψυχολογία. Θέλουμε να συνεχίσουμε στον ίδιο ρυθμό και να καταφέρουμε να πάρουμε μερικές νίκες, οι οποίες θα μας επιτρέψουν να αυξήσουμε τις πιθανότητές μας για παραμονή στην πρώτη κατηγορία», είπε ο προπονητής της Σιένα.

Αν η ομάδα δεν «κουβαλούσε» τους 6 βαθμούς ποινής, τώρα θα βρισκόταν πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού. Αυτό, όμως, δεν απασχολεί τον προπονητή της ομάδας. «Η ποινή υπάρχει από την αρχή. Δεν πρέπει να μας απασχολεί, πλέον. Δεν πρέπει να τη σκεφτόμαστε, καν. Αυτό που πρέπει να σκεφτόμαστε είναι το πώς θα μαζέψουμε περισσότερους βαθμούς. Αυτό μετράει και όχι να κάνουμε υποθέσεις», είπε χαρακτηριστικά ο Μπέπε Ιακίνι.


πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: