Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου 2013

«Δεν ξέρω αν ήταν πέναλτι»

Δεν πήρε θέση ο Αλέγκρι για το πέναλτι που έδωσε τη νίκη στη Μίλαν με 2-1 επί της Ουντινέζε, δηλώνοντας πως ο… θόρυβος προκλήθηκε περισσότερο για το χρονικό σημείο στο οποίο καταλογίστηκε.

«Δεν ξέρω αν ήταν πέναλτι»

«Αυτό που τροφοδοτεί τις συζητήσεις είναι το γεγονός πως το πέναλτι δόθηκε μισό λεπτό πριν τελειώσει ο αγώνας. Για το αν είναι πέναλτι ή όχι, δεν ξέρω. Είναι από τις φάσεις εκείνες που, ό,τι κι αν σφυρίξει ο διαιτητής, κάποιοι θα διαμαρτυρηθούν. Μπορεί να είναι, μπορεί και να μην είναι πέναλτι. Αν είχε δοθεί στο 50ο λεπτό, θα μιλούσαμε πολύ λιγότερο», είναι η άποψη του Αλέγκρι.

Στη συνέχεια ο προπονητής της Μίλαν έκανε μια ανάλυση του αγώνα. «Στο πρώτο ημίχρονο δεν… υπήρχε η Ουντινέζε στο παιχνίδι. Ελέγχαμε με άνεση το ρυθμό και θα μπορούσαμε να πετύχουμε περισσότερα γκολ. Στο δεύτερο μέρος η απόδοσή μας έπεσε γιατί κουραστήκαμε. Αυτό έδωσε την ευκαιρία στους αντιπάλους μας, οι οποίοι είναι πολύ δυνατοί, να ισοφαρίσουν. Το τέλος το γνωρίζετε όλοι. Κρίμα γιατί θα ασχοληθούν οι πάντες με μία φάση και όχι με το παιχνίδι συνολικά, όπου φάνηκε πως εμείς βρισκόμαστε σε καλό δρόμο, ενώ η Ουντινέζε πως παραμένει μια σημαντική ομάδα», τόνισε ο προπονητής των «ροσονέρι».

Ζητώντας του να σχολιάσει την απόδοση του Μάριο Μπαλοτέλι, ο Αλέγκρι έδειξε πως θέλει να κρατηθούν οι ισορροπίες στα αποδυτήρια. «Ο Μάριο πήγε πολύ καλά για πρώτο ματς και είμαι σίγουρος πως μπορεί να βοηθήσει ακόμα περισσότερο. Αλλά και τα άλλα παιδιά έπαιξαν καλά, ο Ελ Σααραουί, ο Νιάνγκ, οι παίκτες του κέντρου. Όλοι έκαναν αυτό που τους ζήτησα και πήραν μια σημαντική νίκη», σημείωσε ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι.


πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: