Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου 2013

Τι έκαναν οι μεταγραφές....!

Κείμενο με τη σημασία του ανέβασε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ πριν από λίγο και αναφέρεται στην παρουσία των μεταγραφικών αποκτημάτων της ομάδας τον Γενάρη. Παραθέτει στατιστικά στοιχεία για την παρουσία τους στο χθεσινό ματς αλλά όλη η ουσία είναι στον πρόλογο. Διαβάστε: "Πολλή κουβέντα έγινε τις τελευταίες μέρες για την ενίσχυση του ΠΑΟΚ στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. Στον χθεσινό αγώνα έκαναν ντεμπούτο άλλοι τρεις νεοαποκτηθέντες, με τους δυο από αυτούς να βρίσκονται στο αρχικό σχήμα. Τι κέρδισε λοιπόν ο ΠΑΟΚ από την παρουσία τους;

Abdoul Razzagui Camara
Λεπτά συμμετοχής: 82?

Γκολ: 1

Τελικές προσπάθειες: 2

Μεταβιβάσεις: 7

Γεμίσματα: 1/ 2

Φάουλ υπέρ: 2

Φάουλ κατά: 1

Λάθη: 7

Ασφαλώς πρόσωπο του χθεσινού ΠΑΟΚ ήταν αναμφισβήτητα ο Abdoul Razzagui Camara όχι μόνο για το γκολ που πέτυχε, αλλά για την εν γένει προσφορά του και την ποιότητα που έβγαζε σε σχεδόν κάθε ενέργειά του. Με τη γλώσσα των αριθμών, ο αριστερός μεσοεπιθετικός, έβαλε ένα πανέμορφο γκολ στις δυο τελικές προσπάθειες που επιχείρησε (και η δεύτερη ήταν προς την εστία), είχε ένα επιτυχημένο γέμισμα στις δυο προσπάθειές του, 7 μεταβιβάσεις, 2 κερδισμένα φάουλ, ενώ ο ίδιος υπέπεσε σε ένα και έκανε 7 λάθη.

Charles Itandje

Λεπτά συμμετοχής: 93?

Αποκρούσεις: 1

Επεμβάσεις: 3

Κλεψίματα: 5

Έτερος βασικός για τον ΠΑΟΚ, ο τερματοφύλακας, Charles Itandje. Ο Καμερουνέζος δέχτηκε 2 γκολ σε 11 τελικές προσπάθειες του αντιπάλου, συμπεριλαμβανομένου και του πέναλτι με το οποίο δέχτηκε το δεύτερο γκολ, παρότι μάντεψε σωστά την γωνία της εκτέλεσης. Είχε 1 απόκρουση, 5 κλεψίματα και 3 επεμβάσεις σε 93 λεπτά που διήρκεσε το παιχνίδι.

Sekou Oliseh

Λεπτά συμμετοχής: 12?

Γκολ: -

Τελικές προσπάθειες: 1

Μεταβιβάσεις: -

Γεμίσματα: -

Φάουλ υπέρ: -

Φάουλ κατά: 1

Λάθη: 1

Ο Sekou Oliseh, αγωνίστηκε 12 λεπτά μαζί με τις καθυστερήσεις και πρόλαβε να μετρήσει μια τελική ενέργεια με κεφαλιά, να υποπέσει σε ένα φάουλ και να διαπράξει ένα λάθος.

Gordon Schildenfeld

Λεπτά συμμετοχής: 93?

Γκολ: -

Τελικές προσπάθειες: -

Μεταβιβάσεις: 2

Γεμίσματα:-

Επεμβάσεις: 7

Κλεψίματα: 2

Φάουλ κατά: 2

Στο δεύτερό του παιχνίδι ως βασικός, αγωνίστηκε ο Gordon Schildenfeld, ο οποίος είχε 7 επεμβάσεις και 2 κλεψίματα, 2 επιτυχημένες μεταβιβάσεις, υπέπεσε σε δυο μόλις φάουλ και αντίκρισε μια κίτρινη κάρτα.

Κώστας Κατσουράνης

Λεπτά συμμετοχής: 93?

Γκολ: -

Τελικές προσπάθειες: 1

Μεταβιβάσεις: 1

Γεμίσματα: 3/7

Επεμβάσεις: 5

Κλεψίματα: 1

Φάουλ κατά: 1

Λάθη: 2

Ο Κώστας Κατσουράνης από τη θέση του κεντρικού αμυντικού αυτή τη φορά, σε ολόκληρο τον αγώνα είχε τρία επιτυχημένα γεμίσματα στις εφτά προσπάθειες, μια επιτυχημένη μεταβίβαση, δύο λάθη, ένα κλέψιμο, πέντε επεμβάσεις, ενώ υπέπεσε σε ένα φάουλ.

Αναμφισβήτητα όλοι οι νέοι ποδοσφαιριστές έχουν προσθέσει χαρακτηριστικά που έλειπαν από την ομάδα, όπως δήλωσε και ο Γιώργος Δώνης μετά τη λήξη του αγώνα.


πηγή: metrosport.gr
 


Δεν υπάρχουν σχόλια: