Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου 2013

Το πιστεύει ακόμα ο Στραματσόνι

Απογοητευμένος από την ήττα που υπέστη η ομάδα του στη Σιένα με 3-1, ήταν ο προπονητής της Ίντερ, Αντρέα Στραματσόνι, μετά το τέλος του αγώνα.

Το πιστεύει ακόμα ο Στραματσόνι
Το 2013 δεν έχει ξεκινήσει με τις καλύτερες προϋποθέσεις για την Ίντερ. Από την αρχή της χρονιάς η ομάδα του Αντρέα Στραματσόνι έχει καταφέρει να νικήσει μόνο την Πεσκάρα, ενώ στις δύο τελευταίες αγωνιστικές «μετρούσε» ισάριθμες ισοπαλίες. Ο εκτός έδρας αγώνας με την ουραγό Σιένα έμοιαζε ως μια καλή ευκαιρία για επιστροφή στις επιτυχίες, αλλά οι αποφασιστικότητα των γηπεδούχων υποχρέωσε σε άλλη μια ήττα την ομάδα του Μιλάνου. Μια ήττα που στενοχώρησε τον νεαρό προπονητή, όπως φάνηκε από τις δηλώσεις που έκανε μετά το τέλος του ματς.

«Δεν υπάρχουν δικαιολογίες για την ήττα αυτή. Πίστευα πως θα μπορούσαμε να επανέλθουμε στις νίκες, αλλά δεν υπολόγισα την ορμή της Σιένα. Οι αντίπαλοί μας ήθελαν περισσότερο το ματς και το πήραν δίκαια. Ήταν μια άσχημη εμφάνιση η οποία συνοδεύτηκε από μια ακόμα χειρότερη ήττα», είπε χαρακτηριστικά ο Στραματσόνι.

Παρά τις συνεχόμενες αποτυχίες, η Ίντερ δεν έχει απομακρυνθεί από την 3η θέση, η οποία αποτελεί το στόχο της. «Βρισκόμαστε στη χειρότερη περίοδο της χρονιάς, αλλά είμαστε μόλις 3 βαθμούς μακριά από την 3η θέση. Συνεπώς δεν μας επιτρέπεται να τα παρατήσουμε. Θέλουμε να επιστρέψουμε στο Τσάμπιονς Λιγκ και είμαι πεπεισμένος πως έχουμε τις δυνατότητες να το πετύχουμε. Απλά πρέπει να δουλέψουμε πολύ, τόσο στο αγωνιστικό όσο και στο ψυχολογικό κομμάτι και να πιστέψουμε περισσότερο στις δυνατότητές μας», τόνισε ο νεαρός τεχνικός.

Δεν υπάρχουν σχόλια: