Πέμπτη 14 Μαρτίου 2013

Διάψευση για το… νέο Τσάμπιονς Λιγκ!

Διαψεύστηκε από την ποδοσφαιρική ομοσπονδία του Κατάρ δημοσίευμα που μιλουσε για πρόθεση της βασιλικής οικογένειας της χώρας να δημιουργεί ένα νέο Τσάμπιονς Λιγκ προσελκύοντας τις μεγαλύτερες ομάδες.

Διάψευση για το… νέο Τσάμπιονς Λιγκ
Σε κατηγορηματική διάψευση του δημοσιεύματος που κυκλοφόρησε το πρωί της Τετάρτης και ήθελε τη βασιλική οικογένεια του Κατάρ να δημιουργεί ένα νέο και πιο πλούσιο Τσάμπιονς Λιγκ, προχώρησε η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της χώρας.

Όπως ανέφεραν οι «Times», υπήρχε η σκέψη για τη «γέννηση» του Dream Football League που μετά και την ανάληψη του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2022, θα κρατούσε το Κατάρ σε πρωταγωνιστικό ρόλο στο χώρο του ποδοσφαίρου.

Οι διοργανωτές, φέρονταν να επιθυμούσαν να προσελκύσουν ορισμένα από τα μεγαλύτερα ονόματα του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου και στις πρώτες σκέψεις τους, σύμφωνα πάντα με το εν λόγω δημοσίευμα, υπήρχαν σταθερές 16 ομάδες, με τις υπόλοιπες οκτώ (συνολικά 24 συμμετέχοντες σύλλογοι) να αλλάζουν ανά διετία. Μάλιστα, γινόταν λόγος και για ποσό που θα έφτανε τα 175 εκ. λίρες για κάθε ομάδα!

Κόντρα, λοιπόν, σε όλα αυτά τα σενάρια, η ποδοσφαιρική ομοσπονδία του Κατάρ προχώρησε σε απόλυτη διάψευση, τονίζοντας πως «δεν υπάρχει καμία ανάμιξη των ποδοσφαιρικών αρχών της χώρας σε όσα είδαν το φως της δημοσιότητας».

Η UEFA, από την πλευρά της, δήλωσε άγνοια, χωρίς να σχολιάσει τίποτα περισσότερο.
πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: