Πέμπτη 14 Μαρτίου 2013

«Ακόμα δεν προκριθήκαμε»

Η Τότεναμ δεν πρόκειται να υποτιμήσει την Ίντερ, παρά το 3-0 του πρώτου αγώνα και θα αγωνιστεί πλήρης, όπως αποκάλυψε ο προπονητής της, Αντρέ Βίλας Μπόας.

«Ακόμα δεν προκριθήκαμε»
Ήταν, στη θεωρία, ένα από τα πιο αμφίρροπα ζευγάρια της φάσης των «16» του Γιουρόπα Λιγκ. Μετά το πρώτο παιχνίδι, όμως, η Τότεναμ, με την άνετη επικράτησή της με 3-0 επί της Ίντερ στο Λονδίνο, έχει πάρει σοβαρό προβάδισμα πρόκρισης και, για τους περισσότερους, απλά περιμένει να μάθει τον αντίπαλό της στον προημιτελικό. Για τους περισσότερους… όχι για όλους, όπως φάνηκε από όσα είπε πριν τη ρεβάνς του Σαν Σίρο ο προπονητής της αγγλικής ομάδας, Αντρέ Βίλας Μπόας.

«Όλοι ξέρουν πως είναι πολύ δύσκολο να αγωνίζεσαι στο Σαν Σίρο, απέναντι σε μια ομάδα όπως είναι η Ίντερ. Μπορεί να έχουμε ένα προβάδισμα από το πρώτο ματς, αυτό δεν σημαίνει, όμως, πως έχουμε ήδη προκριθεί. Πρέπει να παίξουμε με σοβαρότητα και οργάνωση, φροντίζοντας να κάνουμε αυτό που ξέρουμε καλύτερα. Να βγαίνουμε μπροστά. Αν πετύχουμε ένα γκολ, τότε όλα θα γίνουν πολύ πιο εύκολα. Πάντως, περιμένω ένα δύσκολο αγώνα», τόνισε ο Πορτογάλος τεχνικός.

Ο τρόπος με τον οποίον αντιμετωπίζει τη ρεβάνς του Μιλάνου δείχνει πως προτίθεται να χρησιμοποιήσει τη βασική του ενδεκάδα, κάτι που επιβεβαιώνει. «Δεν είναι αυτό παιχνίδι όπου μπορείς να ξεκουράσεις κάποιους παίκτες σου. Το 3-0 του Λονδίνου δεν σημαίνει τίποτα, ακόμα. Από το ματς αυτό η Ίντερ δεν έχει να χάσει κάτι, θα παίξει με σκοπό να κάνει τη μεγάλη ανατροπή. Και αν εμείς δεν είμαστε συγκεντρωμένοι, δεν αποκλείεται να την πετύχει. Δεν πρόκειται, συνεπώς, να προβώ σε αλλαγές. Θα παίξει η καλύτερη δυνατή ενδεκάδα», υπογράμμισε ο Βίλας Μπόας.

Για τη συνέχεια του θεσμού, ο τεχνικός της Τότεναμ παραδέχτηκε πως αναμένεται δύσκολη. «Αν περάσουμε από την Ίντερ, θα έχουμε αποκλείσει δύο ομάδες επιπέδου Τσάμπιονς Λιγκ, αφού εκτός των Ιταλών, παίξαμε και με τη Λιόν. Θέλουμε να φτάσουμε μέχρι το τέλος, αλλά από τη φάση των “8” και μετά, όλες οι ομάδες θα είναι πολύ δύσκολες. Πάντως, αυτό που θα μας χαροποιεί είναι πως θα είμαστε και εμείς ανάμεσά τους. Αρκεί να αποκλείσουμε την Ίντερ. Το τονίζω αυτό», είπε με έμφαση ο Αντρέ Βίλας Μπόας, επαναλαμβάνοντας, ουσιαστικά, πως για τον ίδιο η πρόκριση δεν έχει ακόμα κριθεί. πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: