Πέμπτη 14 Μαρτίου 2013

Ενίσχυση από… μακριά!

Ραντεβού έξω από το Ολίμπικο έδωσαν οι οπαδοί της Λάτσιο, προκειμένου να ενισχύσουν την ομάδα τους στο παιχνίδι του Γιουρόπα Λιγκ κόντρα στη Στουτγάρδη.

Ενίσχυση από… μακριά
Η απόφαση της UEFA να τιμωρήσει με δύο αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών την έδρα της Λάτσιο, λόγω του ναζιστικού χαιρετισμού που έκαναν οπαδοί της ομάδας στο ματς με την Μπορούσια Μενχενγκλάντμπαχ, υποχρεώνει την ομάδα του Βλάντιμιρ Πέτκοβιτς να παίξει στον επαναληπτικό κόντρα στη Στουτγάρδη για το Γιουρόπα Λιγκ μπροστά σε άδειες εξέδρες. Αυτό, ωστόσο, δεν σημαίνει πως στο γήπεδο θα επικρατεί ησυχία.

Οι οπαδοί της ομάδας έδωσαν ραντεβού έξω από το Ολίμπικο, προκειμένου να ενισχύσουν με τις φωνές τους τούς αγαπημένους τους παίκτες, παρότι δεν θα είναι σε θέση να παρακολουθήσουν ούτε μία φάση. Θα περιοριστούν στο να ακούν από το ραδιόφωνο την εξέλιξη του αγώνα, ελπίζοντας πως, ακόμα και έτσι, θα συμβάλλουν στην πρόκριση της Λάτσιο στην προημιτελική φάση του Γιουρόπα Λιγκ.

«Η αγάπη και το πάθος για την ομάδα μας δεν εμποδίζεται από καμία τιμωρία», αναφέρει μήνυμα των οπαδών, το οποίο συνοδεύει την κλήση για σύναξη έξω από το στάδιο.

Οι φίλοι της Λάτσιο θα μαζευτούν στις 19:30 τοπική ώρα, περίπου 90 λεπτά πριν την έναρξη του ματς. πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: