Πέμπτη 14 Μαρτίου 2013

Ήρωας ξανά ο Μέσι!

Τη δική του απάντηση σε όσους του άσκησαν κριτική για τις μέτριες εμφανίσεις του το προηγούμενο διάστημα έδωσε ο Λιονέλ Μέσι με τη χθεσινή του απόδοση στη νίκη της Μπαρτσελόνα επί της Μίλαν.

Ήρωας ξανά ο Μέσι
Στο σημαντικότερο παιχνίδι της φετινής σεζόν, μέχρι χθες, για την Μπαρτσελόνα ο Λιονέλ Μέσι δήλωσε «παρών».

Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός φάνηκε συνεπής στις προσδοκίες που υπάρχουν στο πρόσωπό του από τους οπαδούς των «μπλαουγκράνα» και με τα δύο προσωπικά γκολ που πέτυχε οδήγησε στην πρόκριση επί της Μίλαν.

Ο 25χρονος παίκτης απέδειξε ότι δεν πήγαινε κάτι λάθος με εκείνον. Απλώς στο «Σαν Σίρο» δεν ήταν σε καλή βραδιά, όπως και η υπόλοιπη ομάδα των Καταλανών. Κακό ήταν το απόγευμα για την «Μπάρτσα» και στο Μπερναμπέου και δεν ήταν έφταιγε μόνο ο Μέσι.

Ωστόσο, χθες ο Αργεντινός ήταν εκεί και μαζί με τους συμπαίκτες του πέτυχαν μία απίστευτη ανατροπή.

Το πρώτο γκολ του διεθνούς άσου σημειώθηκε στο 5ο λεπτό της αναμέτρησης, ύστερα από εξαιρετική συνεργασία που είχε με τον Τσάβι και με δυνατό σουτ άφησε τον Αμπιάτι ανήμπορο να κοιτάει την μπάλα που κατέληξε στα δίχτυα της εστίας του.

Το δεύτερο τέρμα ήρθε με τον ίδιο τρόπο – αλλά αυτή τη φορά συνεργάστηκε με τον Ινιέστα – λίγα λεπτά με τη χαμένη ευκαιρία που είχε ο Νιάνγκ και θα μπορούσε να… κόψει τα φτερά των Καταλανών.

Τα χθεσινά γκολ του Μέσι ήταν τα πρώτα που καταφέρνει να πετύχει, εκτός από εύστοχη εκτέλεση πέναλτι.

Επίσης, βρίσκεται μόνος στη δεύτερη θέση του πίνακα των σκόρερ στην ιστορία του Champions League, αφού χθες ξεπέρασε τον Φαν Νίστελροϊ που έχει 56 στη διοργάνωση.

Τώρα ο Αργεντινός στοχεύει στα 71 που έχει ο Ραούλ στον θεσμό και αν σκεφτεί κανείς ότι είναι μόλις 25 ετών, δύσκολα δεν θα καταφέρει να ξεπεράσει και αυτό το εμπόδιο. πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: