Πέμπτη 14 Μαρτίου 2013

Πασιαλής: «Να υπάρξει συνέχεια στις νίκες»

Ο πρώην προπονητής του Άρη, Νίκος Πασιαλής, μίλησε στην εκπομπή «Στη Σέντρα» του «Αθλητικού Metropolis», όπου αναφέρθηκε στο παιχνίδι του Άρη με τον ΠΑΣ, στην πρόσληψη του Λάζαρου Πολατιάν και του Σούλη Παπαδόπουλου, στις 5 αλλαγές προπονητή φέτος αλλά και τη μάχη που δίνει ο Άρης για την παραμονή στην κατηγορία.
Αναλυτικά τα όσα ανέφερε:

Για την πρόσληψη του Λάζαρου Πολατιάν:
«Ο Άρης προσπαθεί να οχυρωθεί και να βαδίσει οργανωμένος στα τελευταία παιχνίδια. Θετική είναι η κίνηση αλλά θα δείξει στη συνεχεία πως θα πάει».

Για το αν υπήρχε κενό στη θέση του γενικού αρχηγού:
«Υπήρχε ο κ Κολτσίδας, ανέλαβε και ο κ. Σπυρίδωνος. Δεν νομίζω πως υπήρχε κενό στη θέση του γενικού αρχηγού. Στη θέση του κ. Πολατιάν υπήρχε κενό. Πολλές ομάδες θέλουν έναν πρώην διαιτητή για να μην έχουν κακές διαιτησίες. Ο Άρης τα τελευταία χρόνια έχει αδικηθεί πολλές φορές από τη διαιτησία. Το έχουν δοκιμάσει πολλές άλλες ομάδες και βοηθηθήκαν. Αν θα βοηθηθεί και ο Άρης θα το δούμε στο μέλλον».

Για το παιχνίδια με τα Γιάννενα:
«Τα Γιάννενα, εκτός το ότι έχουν καλή ομάδα φέτος, είναι παραδοσιακά καλοί στην έδρα τους. Παρουσιάζουν καλό πρόσωπο στη έδρα τους. Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, ο Άρης θα πρέπει να παρουσιαστεί πολύ σοβαρός και θα πρέπει να προσέξει πολύ. Δεν πρέπει να χάσει ο Άρης, τουλάχιστον να πάρει την ισοπαλία».

Για τις 5 αλλαγές προπονητή που έγιναν φέτος στον Άρη:
«Δεν είναι ότι καλύτερο για μια ομάδα να αλλάζει 5 προπονητές σε μια σεζόν αλλά αφού ήρθαν έτσι τα πράγματα δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι. Πιστεύω πως ήταν ένας λόγος που η ομάδα δεν έχει αγωνιστική ταυτότητα. Οι παίκτες δυσκολεύονται με τόσες αλλαγές προπονητή».

Για την πρόσληψη του Σούλη Παπαδόπουλου:
«Η διοίκηση δεν είχε πολλές επιλογές για να πάρει προπονητή. Ο Σούλης Παπαδόπουλος έχει φάει το χόρτο μέσα γήπεδα, έχει δουλέψει σε πολλές ομάδες. Στην Αθήνα δούλεψε σε ομάδες όπως ο Ιωνικός ή η Προοδευτική που είχαν στόχο την παραμονή και ξέρει την κατάσταση. Από τις επιλογές που είχε ο Άρης ήταν η πιο καλή επιλογή».

Για το παιχνίδι με το Λεβαδειακό:
«Δεν νομίζω πως άλλαξε πολλά πράγματα ο Σούλης αλλά διαχειρίστηκε καλά το ματς. Δεν κινδύνεψε ο Άρης, στο δεύτερο μέρος πέτυχε κι άλλα γκολ και πήρε το παιχνίδι. Ελπίζω να υπάρξει και συνεχεία γιατί οι νίκες θα μας δώσει την παραμονή».

Για το πώς βλέπει την εξέλιξη στη μάχη για την παραμονή:
«Πρέπει να περιμένουμε. Η προσπάθεια θα γίνει. Ο Άρης προσπαθεί να συσπειρωθεί, έχει και τον κόσμο κοντά του και τον βοηθάει πολύ».

Για τις ελλείψεις που έχει ο Άρης στο παιχνίδι με τα Γιάννενα:
«Ο Πουλίδο είναι τραυματίας αλλά μπορεί και να παίξει. Αν δεν παίξει, ο προπονητής θα καλύψει το κενό με τα παιδιά που έχει. Όποιος μπαίνει πρέπει να είναι καλύτερος από αυτός που θα λείπει».

Για την ενίσχυση της ομάδας με τους Διαμαντάκο, Ζαραδούκα και Τάτο:
«Και τα τρία παιδιά έχουν βοηθήσει. Χρειαζόταν ενίσχυση ο Άρης, την πήρε και πιστεύω πως στο τέλος θα σωθεί η χρονιά. Να τελειώσει επιτέλους αυτό το άγχος και οι στενοχώριες. Του χρόνου γιορτάζουμε τα 100 χρόνια της ομάδας και πρέπει να είμαστε στη Σούπερ Λιγκ».


πηγή: metrosport.gr
 


Δεν υπάρχουν σχόλια: