Πέμπτη 14 Μαρτίου 2013

Η πρόκριση δεν είναι αυτοσκοπός στην Ίντερ!

Τη νίκη ζήτησε από τους παίκτες του ο προπονητής της Ίντερ, Αντρέα Στραματσόνι, για τη ρεβάνς με την Τότεναμ, αναγνωρίζοντας πως η ανατροπή της ήττας με 3-0 είναι πολύ δύσκολη.

Η πρόκριση δεν είναι αυτοσκοπός στην Ίντερ
Οι μέρες που περνάει ο Αντρέα Στραματσόνι στην Ίντερ είναι πολύ δύσκολες. Η αμφισβήτηση προς το πρόσωπό του είναι έντονη, ειδικά μετά την εκτός έδρας ήττα με 3-0 από την Τότεναμ για το Γιουρόπα Λιγκ και την εντός έδρας από τη Μπολόνια με 1-0 για το Καμπιονάτο. Ωστόσο, ο νεαρός προπονητής παραμένει ψύχραιμος, όπως φάνηκε από όσα δήλωσε πριν τη ρεβάνς του Σαν Σίρο με την ομάδα του Λονδίνου.

«Οι συζητήσεις που έχουν γίνει τις τελευταίες μέρες είναι πολλές, αλλά αυτό που πρέπει να σκεφτόμαστε αυτή τη στιγμή είναι η ρεβάνς με την Τότεναμ. Για όλα τα άλλα έχουμε καιρό στο μέλλον», είπε αρχικά.

Μιλώντας για το παιχνίδι του Γιουρόπα Λιγκ, ο Στραματσόνι έδειξε πως δεν πιστεύει πολύ στην πρόκριση. «Πρέπει να περιορίσουμε την Τότεναμ, κάτι που είναι δύσκολο. Καλούμαστε να ανατρέψουμε ένα βαρύ σκορ, το οποίο είναι δύσκολο, επίσης. Θα χρειαστούμε πολύ τύχη για να κάνουμε τη μεγάλη ανατροπή, αλλά δεν είναι αυτό που ζητώ από τους παίκτες μου. Θα σας φανεί παράξενο, αλλά αυτό που θέλω είναι η νίκη», σημείωσε ο νεαρός τεχνικός, προκαλώντας την απορία στα πρόσωπα των δημοσιογράφων.

«Μια νίκη θα μας ανεβάσει το ηθικό για τη συνέχεια. Για αυτό θέλω να νικήσουμε. Αν, τώρα, η εξέλιξη του αγώνα είναι τέτοια που θα μας δώσει ελπίδες να ανατρέψουμε την ήττα του πρώτου αγώνα, δεν πρόκειται να χάσουμε την ευκαιρία. Αλλά η πρόκριση δεν είναι αυτοσκοπός», ήταν η εξήγηση που έδωσε ο Αντρέα Στραματσόνι. πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: