Πέμπτη 14 Μαρτίου 2013

Ο νέος "Ιέρο" του Μίτσελ!!

Εκεί κεντράρει ο γνωστός – άγνωστος του sportdog από το Ολυμπιακός – ΠΑΣ για το κύπελλο. Πού; «Ντου στα Αποδυτήρια» και θα δείτε.
Είναι καιρός που θέλω να πω δυο κουβέντες για τον Μανιάτη. Και δεν είναι μόνο το γκολ που πέτυχε με τον ΠΑΣ στο κύπελλο. Είναι γενικά η παρουσία του τις τελευταίες σεζόν.
Εγώ, λοιπόν, βλέπω έναν παίκτη σούπερ αξιόπιστο. Κι εξελίξιμο. Συνεχίζει να βελτιώνεται, δηλαδή. Και, μάλιστα, να αποκτάει ποικιλία στο παιχνίδι του.
Έχει απελευθερωθεί με Μίτσελ
Δεν είναι μόνο τρεχαλατζής ο Μανιάτης. Πλέον έχει φτάσει να πατάει και περιοχή. Και να σκοράρει κιόλας. Φως φανάρι, μάλιστα, ότι έχει βοηθηθεί από την παρουσία του Μίτσελ σ’ αυτό. Σα να έχει απελευθερωθεί ακόμα πιο πολύ στο παιχνίδι του.
Σε τόσες θέσεις
Ο Μανιάτης, λοιπόν, παίζει κατ’ αρχήν σε πολλές θέσεις. Δεξί μπακ. Αμυντικό χαφ. Δεξί χαφ. Ενώ τώρα με τον Μίτσελ έχει κάποιες φορές κι έναν ρόλο σαν οκτάρι. Μην ξεχνάμε ότι ο Ισπανός την ξέρει κι από παίκτης αυτή την θέση και μπορεί να διδάξει πέντε πράγματα παραπάνω.
Στα υπέρ του
Από την άλλη ο Μανιάτης είναι τσαμπουκάς στις μονομαχίες, πειθαρχημένος, τρέχει, δεν χάνει παιχνίδια, δεν τρώει τζάμπα κάρτες και δεν τραυματίζεται. Όλα αυτά τα «δεν» είναι συν για έναν παίκτη. Στα υπέρ του.
Θα μπορούσε κάποιος να πει, λοιπόν, ότι ο Μανιάτης έχει αποδειχθεί λίρα εκατό. Δυνατό «εργαλείο» και γι’ αυτό όλοι οι προπονητές ποντάρουν πάνω του. Είναι ο παίκτης από τον οποίο συνήθως ξεκινάνε τα χαφ του Ολυμπιακού.
Ο νέος Στολτίδης;
Βρήκε ο Ολυμπιακός τον νέο Στολτίδη; Ο Ιεροκλής είχε κάνει μεγάλη δουλειά επί χρόνια στα χαφ. Έπαιζε, βέβαια, μόνο σε μια θέση. Εξάρι. Παρά ταύτα η μαχητικότητά του και το γεγονός ότι ποτέ δεν τα παρατούσε ποτέ τον είχαν κάνει πολύ αγαπητό στον κόσμο των ερυθρόλευκων.
Ίσως, λοιπόν, να είναι κι έτσι, έστω κι αν δεν τις πολυγουστάρω τέτοιες συγκρίσεις σαν κι αυτές που γίνονται συχνά στο ποδόσφαιρο. Ο Μανιάτης, άλλωστε, αγωνίζεται σε περισσότερες θέσεις και σε διαφορετικούς ρόλους.
Κεφάλαιο και για εθνική
Σημασία έχει ότι ο Μανιάτης αποδεικνύεται ένας αξιόπιστος παίκτης που αποτελεί πια κεφάλαιο και για την εθνική ομάδα.
Αυτά για να λέμε και καμία καλή κουβέντα που και που για όποιον το αξίζει. Και το λέω εγώ που πολύ συχνά ζοχαδιάζομαι με διάφορα και γκρινιάζω…
πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: