Πέμπτη 14 Μαρτίου 2013

«Ήταν στοίχημα ο σημερινός αγώνας»

Για τον ΑΓΟΡ το ματς με τον Απόλλωνα στην Πάτρα αποτελούσε στοίχημα το οποίο και κέρδισε…

«Ήταν στοίχημα ο σημερινός αγώνας»
Ο ΑΓΟΡ επικράτησε στην Πάτρα του Απόλλωνα κερδίζοντας σύμφωνα με τον κόουτς της ομάδας, Θανάση Γιαπλέ το… στοίχημα. Με τη νίκη τους αυτοί οι παίκτες του, όπως εξήγησε, συνέχισαν τις θετικές εμφανίσεις μετά το ροζ φύλλο αγώνα κόντρα στον Πανιώνιο επιβεβαιώνοντας ότι η ομάδα δουλεύει υποδειγματικά.

«Ευχαριστώ θερμά και ειλικρινά για τη φιλοξενία. Συγχαρητήρια για την πορεία του Απόλλωνα. Διαθέτει εξαιρετική ποιότητα ξένων και καλούς Έλληνες, με πρώτο τον Αργυρόπουλο. Είναι ομάδα στημένη έξυπνα. Έχει διαφορετικό τρόπο παιχνιδιού εντός έδρας και διαφορετικό εκτός. Λειτουργεί πολύ καλά και είναι η ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος», είπε ο τεχνικός των Κρητικών και πρόσθεσε: «Για εμάς ήταν ένας στοίχημα ο σημερινός αγώνας, ως συνέχεια της καλής εμφάνισης με τον Πανιώνιο. Ο τρόπος που δουλεύουμε παίκτες και σταφ, είναι υποδειγματικός. Θα συνεχίσουμε έτσι. Να ευχηθώ καλή συνέχεια και δύναμη στον Απόλλωνα».

Εκ μέρους των παικτών μίλησε ο Πάρις Χορν: «Ήταν σπουδαίο παιχνίδι. Και οι δύο ομάδες προσπάθησαν για τη νίκη. Ο προπονητής μας, μας είχε ετοιμάσει όλη την εβδομάδα για να είμαστε ανταγωνιστικοί. Είμαι χαρούμενος από το αποτέλεσμα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: