Ο Φερνάντο Κονσεντίνο βρίσκεται στην Ελλάδα και είχε σύμφωνα με πληροφορίες επαφές με τον Ολυμπιακό. Συνεχίζει να απασχολεί ο Άλαν Ρουίς και φημολογία ότι προτάθηκε ο... Σεμπαστιάν Λέτο!
Αιφνίδιο ταξίδι στην χώρα μας έκανε ο γνωστός μάνατζερ παικτών, Φερνάντο Κονσεντίνο. Ο ατζέντης που κατά το παρελθόν ενεπλάκη στις μεταγραφικές υποθέσεις των Κρίστιαν Τσάβες (σ.σ. για την οποία είχε προχωρήσει πάντως σε διάψευση) και Άλαν Ρουίς στον Ολυμπιακό είναι στην Ελλάδα για να προτείνει ποδοσφαιριστές. Τι πιο φυσικό και λογικό από το να κάνει συζητήσεις με συλλόγους για να θέσει επί τάπητος τα ονόματα που έχει στην διάθεσή του. Σύμφωνα με πληροφορίες είχε επαφές και με τον Ολυμπιακό, χωρίς να υπάρξει κάποια σχετική επιβεβαίωση στο λιμάνι.
Οι ίδιες πηγές τον ήθελαν να έχει συζητήσεις με άτομα που χειρίζονται σε μεγάλο βαθμό τα μεταγραφικά της πειραϊκής ΠΑΕ και τα οποία μετέχουν ενεργά στον σχεδιασμό της νέας χρονιάς υπό την εποπτεία του Βαγγέλη Μαρινάκη και ευρισκόμενα σε μόνιμη ανοιχτή γραμμή με τον Μίτσελ. Όσο για το περιβάλλον του Κονσεντίνο εκείνο που τονίζονταν αργά το βράδυ της Τετάρτης από ανθρώπους του στο gazzetta.gr ήταν πως «όντως είναι στην Ελλάδα αλλά δεν γίνεται να αποκαλυφθούν οι επαφές που κάνουμε αλλά και με το τι σχετίζονται αυτές». Ένα από ονόματα που ενδιαφέρουν τον Ολυμπιακό και εκπροσωπείται από τον Κονσεντίνο είναι εκείνο του Ρουίς.
Του νεαρού άσου της Σαν Λορέντζο που στην πατρίδα του κάποιοι τον αποκαλούν ως τον «καινούριο Ντι Μαρία». Εξάλλου η συζήτηση που έκανε ο Ολυμπιακός το διάστημα που διαπραγματευόταν την μεταγραφή του ήταν να έπαιρνε ένα ποσοστό του παίκτη, έχοντάς τον να αγωνίζεται με την φανέλα του. Άλλωστε πρόκειται για παίκτη του οποίου τα ποσοστά έχουν διάφορες πλευρές (σ.σ. μεταξύ αυτών και ο Κονσεντίνο). Εκτός αυτού όμως αργά το βράδυ της Τετάρτης αναπτύχθηκε μία έντονη φημολογία ότι μέσα στα ονόματα που έριξε στο... τραπέζι ο Κονσεντίνο ήταν και εκείνο του Σεμπαστιάν Λέτο! Ότι πρότεινε δηλαδή προς συζήτηση το όνομά του.
Ο λόγος λοιπόν για τον πρώην παίκτη των Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού, που έχει μείνει ελεύθερος και κοιτάζει να δει το τι θα κάνει με το ποδοσφαιρικό του μέλλον. Ενός ποδοσφαιριστή που όμως αντιμετώπισε προσφάτως ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα υγείας -το οποίο τον άφησε για καιρό εκτός... μάχης- και φυσικά δεν είναι καθόλου σίγουρο πως θα μπορέσει να επανέλθει στα παλιά του αγωνιστικά επίπεδα. Ο Ολυμπιακός από την άλλη ψάχνει και δεκάρι και ακραίο παίκτη και ενώ έχει αρχίζει να εξετάζει ξανά ενδελεχώς την αγορά της Αργεντινής.
Έτσι στην παρούσα φάση κάθε περίπτωση που μπορεί να υποπέσει στην αντίληψη των παραγόντων του από το αγαπημένο πρωτάθλημα του Βαγγέλη Μαρινάκη, που είναι το αργεντίνικο δεν αποκλείεται να... σκαναριστεί για τα καλά. Είναι σαφές ότι εντός των προσεχών ημερών θα επέλθει μία πιο ξεκάθαρη εικόνα σχετικά με τις κινήσεις του Φερνάντο Κονσεντίνο αλλά και τις προθέσεις και τις σκέψεις του αναφορικά με τον Ολυμπιακό.
Ας μην ξεχνάμε ότι ο εν λόγω ατζέντης είχε και εξακολουθεί να έχει πολύ καλές σχέσεις με τον Ολυμπιακό. Το γεγονός ότι οι δύο πλευρές μιλούν σε πολύ καλό ύφος και ανάλογο πνεύμα βοηθά σε τέτοιες περιπτώσεις και κάνει πιο εύκολα τα πράγματα, εφόσον όντως βρεθεί ένας πολύ καλός παίκτης που να αρέσει για τα καλά στους Πειραιώτες για την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Αυτό που επισημαίνεται στο λιμάνι είναι ότι στόχος είναι ο Ολυμπιακός να είναι πιο δυνατός του χρόνου και με νέο... αίμα στην ομάδα, η οποία έχει ήδη αρχίζει να «χτίζεται» από τώρα.
πηγή: gazzetta.gr