Πέμπτη 14 Μαρτίου 2013

Βενγκέρ: «Περήφανος για την ομάδα μου»

Ο Αρσέν Βενγκέρ είχε μόνο καλά λόγια για την ομάδα του μετά τη νίκη της Άρσεναλ με 2-0 επί της Μπάγερν στο Μόναχο, αλλά τόνισε πως η πρόκριση στα προημιτελικά χάθηκε στο πρώτο παιχνίδι.

Βενγκέρ: «Περήφανος για την ομάδα μου»
Στο Λονδίνο κι όχι στο Μόναχο χάθηκε για την Άρσεναλ η πρόκριση στα προημιτελικά του Champions League, όπως δήλωσε ο Αρσέν Βενγκέρ μετά το 2-0 επί της Μπάγερν, που δεν αρκούσε για να ανατραπεί το 3-1 του πρώτου ματς.

«Είμαι περήφανος για την ομάδα, αλλά απογοητευμένος επειδή δεν καταφέραμε να πετύχουμε και τρίτο γκολ. Η άμυνά μας τα πήγε πολύ καλά. Δεν μπορείς να αποτρέψεις μία ομάδα από το να δημιουργήσει ευκαιρίες. Η πρόκριση κρίνεται σε 180 λεπτά, αλλά τα πρώτα 90 η εμφάνισή μας δεν ήταν η καλύτερη δυνατή. Πίστευα πως ήταν πιθανό να αποκλείσουμε την Μπάγερν. Πάντως αποδείξαμε πως αξίζουμε να είμαστε εδώ. Θέλαμε μία καλή εμφάνιση για να τονωθεί το ηθικό μας», τόνισε και πρόσθεσε: «Δεν μετανιώνουμε για ό,τι έγινε σήμερα, αλλά για το πρώτο παιχνίδι».

Ο Αλσατός τεχνικός πέταξε τη σπόντα του και για τη διαιτησία. «Ο διαιτητής δεν διευκόλυνε το έργο μας. Κάποια σφυρίγματά του δεν τα καταλάβαινα», ανέφερε.

Τέλος, σχολιάζοντας την απουσία αγγλικής ομάδας από τα προημιτελικά, είπε: «Είναι ένα ξυπνητήρι αυτό για όλες τις αγγλικές ομάδες. Σημαίνει ότι οι υπόλοιπες ευρωπαϊκές ομάδες έχουν μειώσει την απόσταση και πρέπει να σκεφτούμε τι πρέπει να κάνουμε για να βελτιώσουμε το πρωτάθλημά μας».
πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: