Πέμπτη 14 Μαρτίου 2013

«Δεν ήρθαμε για τουρισμό στη Ρώμη»

Να εξαντλήσει τις λίγες πιθανότητες πρόκρισης που έχει η ομάδα του, θέλει ο προπονητής της Στουτγάρδης, Μπρούνο Λαμπαντία, όπως φάνηκε από τις δηλώσεις του πριν το ματς με τη Λάτσιο.

«Δεν ήρθαμε για τουρισμό στη Ρώμη»
Η αποστολή της είναι πολύ δύσκολη. Τόσο γιατί η εντός έδρας ήττα με 2-0 που υπέστη από τη Λάτσιο δεν ανατρέπεται εύκολα, όσο και γιατί η ομάδα της Ρώμης είναι ένας πολύ δυνατός αντίπαλος. Η Στουτγάρδη, όμως, είναι υποχρεωμένη να παλέψει μέχρι το τέλος, εξαντλώντας κάθε πιθανότητα πρόκρισης. Αυτό προέκυψε από όσα είπε ο προπονητής της γερμανικής ομάδας, Μπρούνο Λαμπαντία, πριν τον αγώνα της φάσης των «16» του Γιουρόπα Λιγκ.

«Δεν ήρθαμε για τουρισμό στη Ρώμη. Στόχος μας είναι να παίξουμε καλά, να αποδείξουμε πως δεν φτάσαμε τυχαία μέχρι εδώ και να προσπαθήσουμε μέχρι το τέλος να ανατρέψουμε την εις βάρος μας κατάσταση. Σαφώς αυτό δεν είναι εύκολο, αφού απέναντί μας θα βρούμε μια πολύ ποιοτική ομάδα, αλλά οι παίκτες μου πρέπει να το παλέψουν», τόνισε ο Γερμανός τεχνικός.

Για να έχει η ομάδα του πιθανότητες, θα πρέπει να κρατήσει ανέπαφη την εστία της. «Αν δεν δεχτούμε γκολ, μπορούμε να ελπίζουμε. Αν πετύχουμε πρώτοι γκολ, όλα μπορούν να συμβούν. Το παιχνίδι κρατάει 90 λεπτά και δεν πρέπει να προσπαθήσουμε να ανατρέψουμε την κατάσταση από το πρώτο τέταρτο», υπογράμμισε ο Λαμπαντία.

Αναφορικά με την τιμωρία που έχει επιβληθεί στη Λάτσιο, ο προπονητής της Στουτγάρδης έδειξε να είναι απογοητευμένος. «Δεν έχω παίξει μπροστά σε άδειες κερκίδες ποτέ. Θα πρέπει να είναι πολύ άσχημο. Κρίμα που δεν θα θαυμάσουμε αυτό το γήπεδο με κόσμο. Αν ήταν στο χέρι μου, θα επέτρεπα στον κόσμο να συρρεύσει στο Ολίμπικο», ομολόγησε ο Μπρούνο Λαμπαντία. πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: