Πέμπτη 14 Μαρτίου 2013

Μπίρδας: «Νομικά οριακή η απόφαση»

Ο νομικός σύμβουλος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Λάμπρος Μπίρδας, μίλησε στο «Αθλητικό Mertropolis» και ανάμεσα στα άλλα χαρακτήρισε την απόφαση "νομικά οριακά". Επίσης τόνισε πως αύριο η ΠΑΕ ΠΑΟΚ θα καταθέσει έφεση και την Τετάρτη θα εκδικαστεί στην Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ.

Αρχικά είπε: "Δεν υπήρχε άλλη ποινή. Αν η κίνηση του χαρακτηριζόταν ως ανάρμοστη συμπεριφορά θα τιμωρούνταν με μια αγωνιστική. Από την στιγμή που η χειρονομία του χαρακτηρίστηκε ως έργο εξύβρισης είχαμε αυτή την ποινή των 4+2 αγωνιστικών και περιμένουμε πλέον στην έφεση να ανατραπεί."

Για το πως κύλησε η διαδικασία: " Η διαδικασία από άποψης χρόνου ήταν πολυτελής. Μας άκουσαν να αναπτύσσουμε τα επιχειρήματα μας και προσπαθήσαμε να αποδείξουμε πως στο φύλλο αγώνα υπήρχε ασάφεια έτσι ώστε η κίνηση να τιμωρηθεί ως ανάρμοστη συμπεριφορά. Κάτι που δεν το δέχθηκαν τελικά..."

Για το βίντεο που παρουσίασαν: "Παρουσιάσαμε το βίντεο από τον αγώνα όχι ως αποδεικτικό στοιχείο αλλά ως υποβοηθητικό. Από εκεί και πέρα παρουσιάσαμε και την χειρονομία του Ντιόγκο στο περσινό ματς με τον Ατρόμητο όπου εκεί είχαμε καθαρή χειρονομία με προέκταση δακτύλων και χεριού. Φυσικά και θα σκέφτηκαν το πως είναι δυνατόν να μην γράφτηκε σε εκείνη την περίπτωση τίποτε στο φύλλο αγώνα..."

Για την έφεση: "Την έφεση την καταθέτουμε αύριο και την επόμενη Τετάρτη θα εκδικαστεί. Επειδή η σημερινή απόφαση την κρίνουμε νομικά οριακή ελπίζουμε ότι στην έφεση η χειρονομία θα χαρακτηριστεί ως ανάρμοστη συμπεριφορά και η ποινή θα πέσει".


πηγή: metrosport.gr
 


Δεν υπάρχουν σχόλια: