Πέμπτη 14 Μαρτίου 2013

«Ακατάλληλη στιγμή τα ημιτελικά για μας»

Στο γεγονός πως τα ημιτελικά του Κυπέλλου έπεσαν πάνω στην προσπάθεια της Βέροιας για παραμονή, που θεωρείται πιο σημαντική, στάθηκε ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης μετά τον αποκλεισμό από τον Πανθρακικό.

«Ακατάλληλη στιγμή τα ημιτελικά για μας»
Ο τεχνικός της «βασίλισσας του Βορρά» τόνισε πως αναγκάστηκε να χρησιμοποιήσει κόντρα στην ομάδα της Κομοτηνής περισσότερο αναπληρωματικούς παίκτες και έμεινε ικανοποιημένος από αυτούς.

Αναλυτικά: «Είχαμε μια ευκαιρία για διάκριση στον θεσμό του Κυπέλλου, ωστόσο το αρνητικό ήταν ότι αυτά τα παιχνίδια συνέπεσαν με την προσπάθεια που κάνει η ομάδα μας για παραμονή στη Super League.

Έτσι, αναγκαστήκαμε σε αυτούς τους δύο αγώνες να χρησιμοποιήσουμε ποδοσφαιριστές με μικρό χρόνο συμμετοχής και να ξεκουράσουμε πολλούς βασικούς παίκτες, δίνοντας προτεραιότητα στο πρωτάθλημα. Το κέρδος για εμάς, βέβαια, ήταν ότι αξιολογήσαμε το επίπεδο ετοιμότητας των ποδοσφαιριστών μας. Μάλιστα, πολλοί από τους παίκτες που αγωνίστηκαν σήμερα, έδειξαν ότι αξίζουν να πάρουν μεγαλύτερο χρόνο συμμετοχής.

Εύχομαι καλή επιτυχία στη συνέχεια των υποχρεώσεών του στο Κύπελλο στον Πανθρακικό, αλλά και, φυσικά, στην προσπάθειά του να παραμείνει στην κατηγορία».

Δεν υπάρχουν σχόλια: