Πέμπτη 14 Μαρτίου 2013

"Ο Πολατιάν διέδιδε ότι μιλάει με μεγαλοπαράγοντα"!

Ο Σωτήρης Βοργιάς σχολιάζει στον sportdog την πρόσληψη Πολατιάν στον Άρη και φτάνει μέχρι τα πρωταθλήματα του ...Δούρου. "Nα τιμωρηθεί ο Μάνταλος. Ξέρει τι λέει ο Σπανός"!
Διαβάστε αναλυτικά τι σχολίασε ο παλιός διαιτητής και πρώην μέλος της ΚΕΔ, σε επικοινωνία που είχαμε μαζί του:
Ποιο είναι το σχόλιο σας για την πρόσληψη του Πολατιάν από τον Άρη;

"Όπως έχει προσληφθεί ο Μποροβήλος ή ο Κασναφέρης από άλλες ομάδες, έτσι έγινε κι αυτή η πρόσληψη. Ελπίζουν σε βοήθειες στον Άρη, πιστεύω σε θέματα διαιτησίας. Αλλά είναι απορίας άξιο πώς επιλέγουν ανθρώπους που δεν έχουν γνώσεις ποδοσφαίρου. Λίγοι έχουμε παίξει μπάλα σε επαγγελματικό επίπεδο, ήμασταν διεθνείς διαιτητές και έχουμε κάνει και τους προπονητές. Αλλά οι ομάδες ζητάνε όσους φύγανε νύχτα από τη διαιτησία".
Τότε για ποιον λόγο πιστεύετε ότι τον επέλεξαν στον Άρη;

"Ο Πολατιάν έλεγε στην Έδεσσα που ήταν, ότι μιλάει με συγκεκριμένο παράγοντα στην Αθήνα. Διέδιδε ότι μιλάει μαζί του. Στον Άρη φαίνεται πως πίστεψαν ότι μπορεί να τους βοηθήσει, με τον μεγαλοπαράγοντα που μιλάει. Θα φανεί στο τέλος αν μπορεί να τους βοηθήσει".
Συζητήθηκε η παρουσία του Μάνταλου στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης, με ένα πανάκριβο αυτοκίνητο...

"Αυτό που έκανε ο Μάνταλος, χρίζει έρευνας και τιμωρίας. Είναι απαράδεκτο να το παρκάρει πίσω από το τέρμα, εκεί που συνήθως βρίσκεται το ασθενοφόρο. Τέτοια περιστατικά όταν ήμουν στην ΚΕΔ τα τιμωρούσα, ο νόμος είναι σαφής. Αν πας στην Αθήνα με τον αμάξι σου, το αφήνεις μακριά από το γήπεδο. Εμείς συνήθως το αφήναμε στο αστυνομικό τμήμα. Αν δεν έπαιζε έδρα -που έπαιξε έδρα- δεν θα του το έσπαγαν; Αλλά ποιος να τον τιμωρήσει, ο Δούρος; Που έπαιρνε το πρωτάθλημα από τη μία ομάδα και το έδινε στην άλλη και μετά έπαιρνε και ζητούσε συγνώμη;".
Χθεσινά δημοσιεύματα ανέφεραν όσα είπε στον Μάνταλο ο Γιώργος Σπανός. Τα έχετε διαβάσει;

"Ο κύριος Σπανός ξέρει τι λέει και για ποιους τα λέει. Γνωρίζει το αντικείμενο όσο λίγοι. Και πέρσι δεν είχε πει τα ίδια στον γιο του Σπάθα, στον τελικό Κυπέλλου; Ο Σπανός είναι παράγοντας που πληρώνει και από το ποδόσφαιρο δεν κερδίζει χρήματα, αλλά χάνει. Δικαιολογημένα αγανακτεί και λέει κάποιες αλήθειες πού και πού".

Δεν υπάρχουν σχόλια: