Πέμπτη 14 Μαρτίου 2013

Επιστρέφει ο «Άγιος Ίκερ»

Αντίστροφα μετράει πλέον ο Ίκερ Κασίγιας για να επιστρέψει στη διάθεση του Ζοσέ Μουρίνιο για τους αγώνες της Ρεάλ Μαδρίτης.

Επιστρέφει ο «Άγιος Ίκερ»

Αν και ο Ζοσέ Μουρίνιο είχε δώσει ρεπό στους παίκτες της «βασίλισσας», ο αρχηγός της Ρεάλ δεν ξεκουράστηκε και με τον γυμναστή τερματοφυλάκων δούλεψε εν όψει της επιστροφής του στους αγωνιστικούς χώρους.

Από τις 25 Ιανουαρίου ο Ισπανός όταν και υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση στο περικάρπιο, δεν υπήρχε μέρα που να μην ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα.

Στην αρχή ο «Άγιος Ίκερ» δούλεψε με τους φυσιοθεραπευτές, μετά εργάστηκε σκληρά στο γυμναστήριο για να δυναμώσει το χέρι του και χθες φόρεσε ξανά τα γάντια του.

Όσον αφορά το πρόγραμμα που ακολούθησε, προπονήθηκε για δύο ώρες. Πρώτα στο γυμναστήριο και μετά με τον Σιλβίνο Λόουρο και, σύμφωνα με την Marca, το πρόγραμμα ήταν ιδιαίτερα απαιτητικό σε σχέση με τις προηγούμενες μέρες.

Αν και ακόμη ο προπονητής τερματοφυλάκων δεν έχει δοκιμάσει κάποιο δυνατό σουτ, ο Κασίγιας φαίνεται πως παραμένει σε εξαιρετική κατάσταση (γρήγορος, ευέλικτος και έχει καλές αντιδράσεις).

Πλέον ο Ισπανός μετράει αντίστροφα για να υπερασπίσει ξανά την εστία των «μερένχες». πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: