Ο Τάσος Νικολογιάννης γράφει για την επιλογή του Φάμπρι να ξεκινήσει βασικό στη Τούμπα κόντρα στον ΠΑΟΚ, τον Διαμαντή Χουχούμη!
Ο Φάμπρι σε όλες τις προπονήσεις μέχρι τώρα αυτή την εβδομάδα έχει βάλει τον Χουχούμη σε θέση αριστερού μπακ. Είναι ξεκάθαρο ότι ο Ισπανός τεχνικός σκέφτεται να τον βάλει στην Τούμπα στο σημαντικό παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ. Επειδή θεωρώ, ότι η όποια κριτική σε προπονητές έχει μεγαλύτερη αξία, όταν γίνεται προ των αγώνων, λέω ότι αν τελικά ο Φάμπρι βάλει τον νεαρό μπακ σε αυτό το ματς θα πάρει μεγάλο ρίσκο. Ο «μικρός» προέρχεται από μεγάλη απουσία.
Τελευταία του συμμετοχή ήταν στις 9 Ιανουαρίου στο ματς κυπέλλου με τον Πλατανιά στο ΟΑΚΑ. Στη συνέχεια τραυματίστηκε, αρχικά είχε πάθει θλάση στη συνέχεια είχε ενοχλήσεις στον αχίλλειο τένοντα και έκανε θεραπεία για ενάμιση μήνα. Μπήκε σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης πριν λίγες ημέρες και στις προπονήσεις φαίνεται, ότι δεν είναι 100% έτοιμος. Ελπίζω να πρυτανεύσει η λογική και ο Φάμπρι να μην ξεκινήσει τον Χουχούμη στο παιχνίδι αυτό. Οχι λόγω αξίας φυσικά. Εχω πει την γνώμη μου, τον θεωρώ εξελίσιμο, αρκεί να δουλέψει και να δουλευτεί σωστά. 
Ο «μικρός»υπάρχει κίνδυνος να πάθει ανά πάσα στιγμή θλάση , που θα τον αφήσει για καιρό εκτός γηπέδων και λόγω της μακράς αποχής του και της πολύ καλής ποιότητας των παικτών του ΠΑΟΚ είναι σημαντικές οι πιθανότητες να εκτεθεί και αγωνιστικά. Και θα είναι κρίμα για το παιδί. Στο ποδόσφαιρο όλα γίνονται βέβαια και μπορεί ο Χουχούμης να παίξει από την αρχή και να σταθεί καλά. Οι πιθανότητες είναι σε βάρος του, από την στιγμή που δεν είναι 100% έτοιμος , για ένα τόσο σπουδαίο παιχνίδι. Το ρίσκο θα είναι μεγάλο και δεν αξίζει να το πάρει ο Φάμπρι. Είναι προτιμότερο σε αυτό ματς να κρατήσει εκτός τον «μικρό» και να τον έχει πανέτοιμο στο επόμενο παιχνίδι για να πάρει την θέση του στην ενδεκάδα.
πηγή: gazzetta.gr