Πέμπτη 14 Μαρτίου 2013

Sweet dreams are made of… Formula 1!

...Και ποιοι είμαστε εμείς που θα διαφωνήσουμε...; Μετά από τέσσερις μήνες το πρωτάθλημα της Formula 1 επιστρέφει και το sport-fm.gr σας παρουσιάζει τους πρωταγωνιστές, τις πίστες και το καλεντάρι.

Sweet dreams are made of… Formula 1
Η κλεψύδρα έχει σχεδόν αδειάσει για την έναρξη του πρωταθλήματος της Formula 1, αφού πλέον ώρες απομένουν για να ακούσουμε τους κινητήρες των μονοθεσιών να... βρυχώνται.

Το 2013 είναι μία κομβική χρονιά για την κορωνίδα του μηχανοκίνητου αθλητισμού δεδομένου ότι είναι η τελευταία σεζόν που οι ομάδες θα τρέχουν με V8 κινητήρες 2,4 λίτρων.

Το έργο των ομάδων και των πιλότων είναι δύσκολο, αφού θα πρέπει να κερδίσουν τις εντυπώσεις από την περσινή άκρως ενδιαφέρουσα χρονιά.

Ο… χάρτης του πρωταθλήματος δεν έχει μεγάλες διαφοροποιήσεις από την περσινή σεζόν.

Η αποχώρηση του Μίκαελ Σουμάχερ –για δεύτερη φορά από τα γκριντ- και η μετακίνηση του Λιούις Χάμιλτον από την McLaren στη Mercedes ήταν οι πιο… εκκωφαντικές αλλαγές στα ρόστερ των ομάδων.

Από την άλλη, το καλεντάρι της Formula 1 μειώθηκε κατά ένα γκραν πρι, αφού οι πιλότοι φέτος δεν θα ταξιδέψουν στη Βαλένθια για τον ευρωπαϊκό αγώνα.

Συνεπώς, το πρόγραμμα το 2013 αποτελείται από 19 γκραν πρι, με την Αυστραλία να ανοίγει την αυλαία και την Βραζιλία να την ρίχνει.


Sweet dreams are made of… Formula 1 λοιπον:







πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: