Πέμπτη 14 Μαρτίου 2013

«Θα δώσουμε ό,τι μπορούμε κόντρα στον Ολυμπιακό»

Τους στόχους του Πανθρακικού σε πρωτάθλημα και Κύπελλο ανέφερε στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 ο τερματοφύλακας της ομάδας της Κομοτηνής, Δημήτρης Κουτσόπουλος

«Θα δώσουμε ό,τι μπορούμε κόντρα στον Ολυμπιακό»
Ικανοποιημένος από την πρόκριση στην ημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας εμφανίστηκε ο Δημήτρης Κουτσόπουλος, ο οποίος ωστόσο τόνισε πως η συνέχεια θα είναι δύσκολη.

Η ακριτική ομάδα θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό, με τον 35χρονο τερματοφύλακα να δηλώνει πως θα δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό για την πρόκριση.

Ακόμη, σχετικά με το έργο της παραμονής ο Κουτσόπουλος δήλωσε πως θέλουν να κάνουν το πρώτο βήμα αντιμετωπίζοντας την Ξάνθη (18/3, 19:30), ζητώντας την υποστήριξη του κόσμου.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην εκπομπή «Εκ της Διευθύνσεως» και τον Γιώργο Χελάκη:

Για το Κύπελλο
«Από την αρχή στόχος μας είναι το πρωτάθλημα, αλλά μας ενδιαφέρει και το Κύπελλο και αυτό το δείχνουμε. Μπαίνουμε δυνατά στα παιχνίδια, δεν κάνουμε αλλαγές, καθώς στόχος μας είναι να φτάσουμε ψηλά. Βέβαια, ο επόμενος αντίπαλος είναι πολύ δύσκολος. Ο Ολυμπιακός είναι η καλύτερη ομάδα της Ελλάδας, εμείς θα δώσουμε ότι μπορούμε».

Για τη μάχη της παραμονής:
«Έχουμε αποδείξει ότι έχουμε καλή ομάδα. Είμαστε άτυχοι, δεν μπορούμε να βάλουμε γκολ και αυτό το πληρώνουμε. Πιστεύω ότι θα αντιστρέψουμε την κατάσταση και με αφετηρία το ματς κόντρα στη Ξάνθη θα έχουμε καλά αποτελέσματα. Αυτό το παιχνίδι πρέπει να το κερδίσουμε οπωσδήποτε».

Για τον κόσμο
«Είμαστε χαρούμενοι για την υποστήριξη του κόσμου. Θέλουμε να είναι κοντά μας είναι ο 12ος παίκτης μας. Τη Δευτέρα θέλουμε να έρθει στο γήπεδο και να μας βοηθήσει για να κερδίσουμε τη μάχη».

Για τους προσωπικούς του στόχους:
«Αυτό που αρχικά θέλουμε είναι να σώσουμε την ομάδα και από εκεί και πέρα εγώ θέλω να συνεχίσω να αγωνίζομαι στον Πανθρακικό και όσο πιο πολλά χρόνια μείνουμε στην κατηγορία τόσο το καλύτερο».

Δεν υπάρχουν σχόλια: