Πέμπτη 14 Μαρτίου 2013

Γιαννιώτας: «Σημασία έχει να κερδίζει η ομάδα»

Το βραβείο του καλύτερου γκολ της περασμένης αγωνιστικής παρέλαβε σήμερα ο Γιάννης Γιαννιώτας, ο οποίος με δηλώσεις του στο περιθώριο της βράβευσής του, τόνισε πως ο Άρης θα πρέπει να δείξει πρόσωπο ανάλογο με αυτό του παιχνιδιού με τον Λεβαδειακό.

"Είναι πολύ μεγάλη χαρά για μένα το γεγονός ότι πήρα αυτό το βραβείο από τα χέρια του Παντελή (σ.σ. Κουντούτσικου). Δεν έχει σημασία ποιος βάζει τα γκολ, αυτό που έχει σημασία είναι να κερδίζει η ομάδα. Στα παιχνίδια που απομένουν θα πρέπει να έχουμε πορεία και πρόσωπο ανάλογο με αυτό που δείξαμε κόντρα στον Λεβαδειακό. Πάμε στα Γιάννενα, μαζί με τον κόσμο μας, για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς και να πετύχουμε τον στόχο της παραμονής. Με τον Λεβαδειακό είχαμε ανάγκη τη νίκη και ήρθε στην κατάλληλη στιγμή. Κάτι που μας δίνει ψυχολογία για την συνέχεια. Όταν είσαι σε μεγάλη ομάδα, όπως ο Άρης, είναι φυσιολογικό να υπάρχει και άγχος" ανέφερε χαρακτηριστικά ο 19χρονος επιθετικός.

Ο Παντελής Κουντούτσικος που βράβευσε τον Γιαννιώτα, επεσήμανε από την πλευρά του: "Δόθηκε μεγάλη μάχη για να έρθει ο Γιάννης στην Ακαδημία του Άρη πριν από χρόνια και πλέον είναι κι αυτός μια απόδειξη της δουλειάς που γίνεται στις μικρότερες ηλικίες. Τον ευχαριστώ πολύ που ζήτησε ο ίδιος να του δώσω αυτό το βραβείο. Ο Γιάννης είναι σωστός σε όλα τα επίπεδα, εύχομαι να συνεχίσει έτσι και να έχει μεγάλες επιτυχίες στην καριέρα του".

Δεν υπάρχουν σχόλια: