Πέμπτη 14 Μαρτίου 2013

Πολατιάν: «Δεν πήγα στα αποδυτήρια μετά το ματς με τον Λεβαδειακό»

Ο νέος σύμβουλος αγωνιστικού της ΠΑΕ Άρης, Λάζαρος Πολατιάν, φιλοξενήθηκε στο «Αθλητικό Metropolis» και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» και μίλησε για το ποιος θα είναι ο ρόλος του στον Άρη, για το πως έγινε η προσέγγιση, αλλά και για το αν θα μπορέσει ο Άρης να σώσει την παρτίδα.

Για το ποιος θα είναι ο ρόλος του:


«Ο ρόλος μου θα είναι στο αγωνιστικό κομμάτι και θα είναι περισσότερο συμβουλευτικός. Φυσικά και δεν θα έχω ρόλο στις μεταγραφές, άλλωστε δεν έχω γνώσεις πάνω σ' αυτό. Υπάρχουν πολλά πράγματα στα οποία μπορώ να βοηθήσω. Θα έχω ρόλο μεταξύ αγωνιστικού τμήματος και διοίκησης.»

Για την εμπειρία του ως διαιτητής , παρατηρητής και αν θέλει να τα αφήσει πίσω:

«Έτσι και αλλιώς από τη στιγμή που αποφάσισα να ασχοληθώ με ομάδα δεν μπορώ να επανέλθω ,διαγράφομαι αυτομάτως και ισχύει για πάντα αυτό. Δεν μπορώ να επανέλθω στη διαιτησία.»

Για το πως έγινε η προσέγγιση:

«Είχα φιλικές σχέσεις με ανθρώπους του Άρη. Όταν δεν πήγαιναν καλά κάποια πράγματα θέλησαν τη βοήθειά μου επειδή είχα μια εμπειρία. Στην αρχή δεν ήμουν και πολύ θετικός αλλά τελικά αποφάσισα, όσο μπορώ και με όσες δυνάμεις έχω να βοηθήσω, γιατί είναι πολύ σοβαροί άνθρωποι.»

Για το αν είναι καλή επιλογή ένας πρώην διαιτητής να ασχοληθεί με μια ομάδα:

«Στην δική μου περίπτωση αλλά και άλλων διαιτητών όπως ο Μποροβήλος και ο Καζναφέρης, θεωρώ ότι έκλεισε ο κύκλος μας, ότι είχαμε να δώσουμε το δώσαμε. Εγώ έχω περάσει απ' όλα τα πόστα. Ανοίγει ο δρόμος και για άλλους διαιτητές να ακολουθήσουν αυτό τον δρόμο, άλλωστε στην Ευρώπη δεν είναι το κάτι ασυνήθιστο.

Για το αν ο Άρης θα σώσει την παρτίδα:

«Σίγουρα η πορεία του Άρη δεν ήταν η αναμενόμενη. Το τελευταίο παιχνίδι όμως, είδαμε ότι εξελίχθηκε σε καλύτερη βάση. Άλλωστε πιστεύω ότι ο Άρης αξίζει να βρίσκεται στη Σούπερ Λιγκ.»

Για το αν θα κάτσει στον πάγκο στον αγώνα με τα Γιάννινα:

«Ναι θα κάτσω. Σήμερα έπιασα δουλεία και γνωρίστηκα με τους ποδοσφαιριστές. Δεν είχα πάει στα αποδυτήρια μετά το ματς με τον Λεβαδειακό. Με τον Σούλη έχουμε τον ίδιο στόχο ,να σώσουμε και να πάμε την ομάδα μέσα στα επόμενα χρόνια εκεί που της αρμόζει.»

πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: