Πέμπτη 14 Μαρτίου 2013

Προτιμά την Ατλέτικο ο Κουρτουά!

Την πρόθεσή του να παραμείνει στην Ατλέτικο Μαδρίτης, εξέφρασε ο Θιμπό Κουρτουά, τονίζοντας πως στην Τσέλσι δεν έχει πολλές πιθανότητες να αγωνιστεί.

Προτιμά την Ατλέτικο ο Κουρτουά
Αγωνίζεται ως δανεικός στην Ατλέτικο Μαδρίτης, αλλά ανήκει στην Τσέλσι, όπου θεωρείται ο διάδοχος του Πετρ Τσεχ. Ο Θιμπό Κουρτουά, όμως, δεν δείχνει να συμμερίζεται αυτή την άποψη, πιστεύοντας πως στο Λονδίνο δεν έχει πολλές πιθανότητες να αγωνιστεί.

Αυτό τόνισε με δηλώσεις του στην εφημερίδα «As», όπου φάνηκε πως θέλει να συνεχίσει να υπερασπίζεται τα δίχτυα της ομάδας του Ντιέγκο Σιμεόνε. «Όλοι ξέρουν πως μου αρέσει πολύ η Μαδρίτη, η ομάδα και ο κόσμος της. Θα ήθελα να συνεχίσω να αγωνίζομαι στην Ατλέτικο, στην οποία όλοι δείχνουν πως πιστεύουν σε εμένα, αντίθετα με την Τσέλσι, όπου ελάχιστοι με υπολογίζουν. Αν ήταν στο χέρι μου, θα παρέμενα στην Ισπανία, όχι μόνο την επόμενη σεζόν, αλλά για πολλά χρόνια ακόμα», είπε χαρακτηριστικά ο Βέλγος τερματοφύλακας.

Ωστόσο, πρέπει να υπάρξει συμφωνία ανάμεσα στους δύο συλλόγους, κάτι που ο Κουρτουά γνωρίζει. «Η υπόθεσή μου δεν είναι απλή. Θα πρέπει να συμφωνήσουν οι δύο ομάδες για το μέλλον μου. Αν, όμως, ζητούσαν τη δική μου γνώμη, χωρίς να το σκεφτώ, θα απαντούσα πως επιθυμία μου είναι να συνεχίσω στην Ατλέτικο. Δυστυχώς, το μέλλον μου είναι σε ξένα χέρια», τόνισε με παράπονο ο Θιμπό Κουρτουά. πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: