Πέμπτη 14 Μαρτίου 2013

CONCACAF Champions League: Ανατροπή για Σάντος Λαγκούνα! (video)

Η Σάντος Λαγκούνα προκρίθηκε στα ημιτελικά του CONCACAF Champions League κερδίζοντας με 3-0 τους Χιούστον Ντάιναμο στο Μεξικό.
Στις Η.Π.Α., οι Μεξικανοί ηττήθηκαν με 1-0, αλλά στην προκειμένη εκμεταλλεύτηκαν την αμυντική αστάθεια του συλλόγου του MLS αι έφτασαν σχετικά εύκολα στην πρόκριση. Άλλωστε, στο 22ο λεπτό ο πρώην μέσος της Ντεπορτίβο Λα Κορούνια, Χουάν Ροντρίγκεζ, άνοιξε το σκορ στην επαναφορά δικού του πέναλτι και στο 27ο λεπτό ο Χέρκουλες Γκόμεζ σημείωσε το 2-0. Στο 76ο, ο Μαρκ Κρόσας, που ξεκίνησε από τις υποδομές της Μπαρτσελόνα, «σφράγισε» την πρόκριση της Σάντος Λαγκούνα, όταν οι φιλοξενούμενοι είχαν ξεχυθεί στην επίθεση, για να μειώσουν σε 2-1. Αξίζει να σημειωθεί πως στα ημιτελικά, οι Μεξικανοί θα αντιμετωπίσουν τους Σιάτλ Σάουντερς, τους οποίους απέκλεισαν πέρσι στην προημιτελική φάση της διοργάνωσης.
Από την πλευρά τους, οι Λος Άντζελες Γκάλαξι θα κοντραριστούν με την κάτοχο των δύο τελευταίων CONCACAF Champions League, Μοντερέι, αφού απέκλεισαν τη Χερεντιάνο από την Κόστα Ρίκα. Μετά το εκτός έδρας 0-0, οι Αμερικανοί επικράτησαν με 4-1 στο «Home Depot Center» και πήραν την πρόκριση. Ειδικότερα, ο Ομάρ Γκονζάλεζ διαμόρφωσε το 1-0 στο 18ο λεπτό με κεφαλιά, ενώ οι Χοσέ Βιγιαρεάλ, Ρόμπι Κιν και Τζακ Μακ Μπιν πέτυχαν γκολ στο δεύτερο ημίχρονο.
Τέλος, η CONCACAF ανακοίνωσε τους τρεις ομίλους του φετινού Gold Cup, το οποίο θα γίνει το καλοκαίρι. Στο πρώτο γκρουπ τοποθετήθηκαν Μεξικό, Παναμάς, Καναδάς και Μαρτινίκα, στο δεύτερο Ονδούρα, Ελ Σαλβαδόρ, Τρινιντάντ & Τομπάγκο και Αϊτή, ενώ στο τρίτο Η.Π.Α., Κόστα Ρίκα, Μπελίζε και Κούβα.
Παρακάτω ο «χάρτης» του CONCACAF Champions League:
Προημιτελικοί
1. Χιούστον Ντάιναμο (Η.Π.Α.)-ΣΑΝΤΟΣ ΛΑΓΚΟΥΝΑ (ΜΕΞΙΚΟ 1-0 και 0-3.
2. Χελαχού (Γουατεμάλα)-ΜΟΝΤΕΡΕΙ (ΜΕΞΙΚΟ) 1-3 και 1-1.
3. Τίγκρες (Μεξικό)-ΣΙΑΤΛ ΣΑΟΥΝΤΕΡΣ (Η.Π.Α.) 1-0 και 1-4.
4. Χερεντιάνο (Κόστα Ρίκα)-ΛΟΣ ΑΝΤΖΕΛΕΣ ΓΚΑΛΑΞΙ (Η.Π.Α.) 0-0 και 1-3.
Ημιτελικοί (02-04/04 και 09-11/04)
5. Λος Άντζελες Γκάλαξι (Η.Π.Α.)-Μοντερέι (Μεξικό)
6. Σιάτλ Σάουντερς (Η.Π.Α.)-Σάντος Λαγκούνα (Μεξικό
Τελικοί (24/04 και 01/05)
Νικητής 6-Νικητής 5





πηγή: onsports.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: