Παρασκευή 29 Μαρτίου 2013

«Μεγάλη απώλεια ο Γκαρσία αλλά σέβομαι την απόφαση του»

Στο συνδρομητικό κανάλι μίλησε ο Λίνο. Μίλησε για το ματς με τον Ολυμπιακό, για τον Πάμπλο Γκαρσία αλλά και για την μείωση της ποινής του Σαλπιγγίδη.. Αρχκά είπ «Προερχόμαστε από μια πολύ σημαντική νίκη απέναντι στον Παναθηναϊκό. Η διακοπή του πρωταθλήματος δεν μπορώ να πω πως μας έχει επηρεάσει αρνητικά, ίσα - ίσα θα έλεγα πως μας έχει βοηθήσει - ακόμη περισσότερο - να φορτίσουμε τις 'μπαταρίες' μας, να είμαστε καλύτεροι, να δουλέψουμε πιο σκληρά, πιο δυνατά μέσα από τις προπονήσεις. Σίγουρα είναι ένα ισχυρό κίνητρο το να πάρουμε τη νίκη κόντρα στον Ολυμπιακό. Το θέλουμε αυτό το θετικό αποτέλεσμα, το χρειαζόμαστε πάρα πολύ για να συνεχίσουμε έτσι δυνατά και να προχωρήσουμε με ανάλογα αποτελέσματα αυτών που πήραμε στις τελευταίες αγωνιστικές».
Για τον Ολυμπιακό: «Ο Ολυμπιακός έχει πάρει το πρωτάθλημα, σίγουρα είναι μια πάρα πολύ καλή ομάδα αλλά αυτό είναι κι ένα κίνητρο για μας να πάμε στην Αθήνα και να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα απέναντί του. Δε χωρά αμφιβολία πως θα παίξει δυνατά κόντρα σ' εμάς αλλά ας μην ξεχνάμε πως μιλάμε για ένα ντέρμπι. Παρότι έχουν στεφθεί πρωταθλητές η νίκη παραμένει σημαντική είτε γι' αυτούς είτε για μας. Εμείς θα πάμε εκεί να κερδίσουμε. Εχουμε ένα στόχο, να βγούμε δεύτεροι στην κανονική περίοδο και για να τα καταφέρουμε πρέπει να πάρουμε τη νίκη και σ' αυτόν τον αγώνα».
Για το τι θα συμβούλευε στους νέους παίκτες που δεν έχουν ζήσει αυτό το ντέρμπυ: «Είτε έχεις είτε δεν έχεις εμπειρία από αυτόν τον αγώνα δεν έχει σημασία. Αυτό που πρέπει να έχεις είναι ο χαρακτήρας για ν' αντιμετωπίσεις τέτοια παιχνίδια, να παρουσιαστείς δυνατός για να μπορείς να πάρεις ένα θετικό αποτέλεσμα. Σίγουρα είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι, πρέπει να δώσουμε ότι καλύτερο έχουμε και πάντα αγώνες σαν κι αυτόν δίνουν ξεχωριστό κίνητρο, μας βοηθούν να προχωράμε, να είμαστε πιο δυνατοί στη συνέχεια. Πάνω απ' όλα πρέπει να έχουμε και να δείχνουμε μεγαλύτερη υπευθυνότητα σ' αυτά τα παιχνίδια. Είναι μια πολύ καλή ευκαιρία ως εμπειρία για τους νέους ποδοσφαιριστές. Εχουμε δυο μέρες μπροστά μας για να κάνουμε δυο τελευταίες, δυνατές προπονήσεις, να είμαστε έτοιμοι, δυνατοί για να εμφανιστούμε έτοιμοι, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο όπου κρίνονται πολλά».
Για τις ευχές στον Σαββίδη και την μείωση της ποινής στον Σαλπιγγίδη: «Πρώτα απ' όλα και πάλι χρόνια πολλά στον ιδιοκτήτη του ΠΑΟΚ. Είμαστε όλοι πολύ χαρούμενοι μετά από τη θετική απόφαση που πήρε η Επιτροπή για τον Σαλπιγγίδη και θα τον έχουμε κοντά μας στον αγώνα της Κυριακής. Είναι πολύ σημαντικό για μας αυτό. Ολοι γνωρίζουν πως είναι ένας ποδοσφαιριστής πολύ δυνατός, ποιοτικός, με μεγάλη εμπειρία και θα μας βοηθήσει πάρα πολύ να πάρουμε τη νίκη κόντρα στον Ολυμπιακό».
Για την αποχώρηση Γκαρσία: «Είναι μια μεγάλη απώλεια για μας ένας τέτοιος ποδοσφαιριστής. Αλλά εμείς πρέπει να το σεβαστούμε γιατί ήταν μια απόφαση του ποδοσφαιριστή. Ανεξάρτητα μ' αυτό εγώ συνεχίζω να είμαι ένας καλός φίλος με τον Γκαρσία, έχουμε καλές σχέσεις και θα συνεχίσουμε να έχουμε καλές σχέσεις, θα συνεχίσει να είναι ένας πολύ καλός μου φίλος και του εύχομαι τα καλύτερα για τη συνέχεια της ποδοσφαιρικής του καριέρας οπουδήποτε κι αν συνεχίσει»

Δεν υπάρχουν σχόλια: