Παρασκευή 29 Μαρτίου 2013

Αγγέλου: «Να κρατηθούμε ζωντανοί στο στόχο»

Για τη σημασία της νίκης κόντρα στον Ίκαρο, μίλησε ο προπονητής του Άρη, Βαγγέλης Αγγέλου, ο οποίος τόνισε πως η ομάδα του θα πρέπει να ψάξει το θετικό αποτέλεσμα που θα την κρατήσει ζωντανή στο στόχο της.

«Πλησιάζουμε στο τέλος του Πρωταθλήματος και κάθε ομάδα προσπαθεί εκτός από το να ξεπεράσει τα προβλήματά της και να πλησιάσει τα αγωνιστικά της στάνταρτ, να βρίσκει κίνητρο και στόχο σε κάθε παιχνίδι. Έτσι κι εμείς, απέναντι στον Ίκαρο θα παλέψουμε σαν ομάδα για να κυνηγήσουμε το αποτέλεσμα που θα μας κρατήσει ζωντανούς στο στόχο που έχουμε θέσει από την αρχή. Να είμαστε ποιοτικοί και ανταγωνιστικοί σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού, κάτι που μέχρι τώρα δεν έχουμε καταφέρει»ν ήταν τα λόγια του τεχνικού των "κιτρίνων".

Από την πλευρά των παικτών των «κίτρινων», ο Ζήσης Σαρικόπουλος, ανέφερε: «Το αυριανό παιχνίδι με τον Ίκαρο είναι πολύ σημαντικό για εμάς. Ο αντίπαλός μας προέρχεται από συνεχή θετικά αποτελέσματα και βρίσκεται σε καλή κατάσταση. Το ίδιο, όμως και εμείς. Προετοιμαστήκαμε καθ? όλη τη διάρκεια της εβδομάδας και αν παρουσιαστούμε συγκεντρωμένοι και σοβαροί και στα 40 λεπτά του αγώνα, τότε θα μπορέσουμε να πάρουμε και τη νίκη». πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: