Παρασκευή 29 Μαρτίου 2013

Βοργιάς: «Λάθος ο ορισμός Σιδηρόπουλου, διαιτητής- εργαλείο ο Μάνταλος»

Ο Σωτήρης Βοργιάς, πρώην διαιτητής και πρώην πρόεδρος της επιτροπής ορισμού διαιτητών, μίλησε στην εκπομπή «Στη Σέντρα» του «Αθλητικού Metropolis» όπου αναφέρθηκε στους ορισμούς των Σιδηρόπουλου και Μάνταλου στα παιχνίδια Ολυμπιακός- ΠΑΟΚ και Άρης- Πανθρακικός αντίστοιχα.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για την επιλογή του Σιδηρόπουλου στο παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ:

«Είναι κακός ο ορισμός του Σιδηρόπουλου. Είναι ένας διαιτητής που έχει συζητηθεί. Έχει τιμωρηθεί και έχει μείνει στο ψυγείο. Είναι γνωστό πως έχει «ασπρόμαυρα» οπαδικά συναισθήματα. Με αυτές τις ενέργειες επιβεβαιώνουν πως όλοι είναι τοποθετημένοι κατ΄εντολής. Εύχομαι να πάει καλά ο Σιδηρόπουλος και να μη μιλάμε για αυτό το παιχνίδι τη Δευτέρα αλλά το θεωρώ πολύ δύσκολο».


Για τον ορισμό του Μάνταλου στο Άρης- Πανθρακικός:

«Το παιχνίδι είναι μια κατηγορία και για αυτά τα παιχνίδια υπάρχουν διαιτητές- εργαλεία. Δε μπορούμε να προβλέψουμε τι του έχουν πει για το φύλλο αγώνος. Αυτά τα παιχνίδια δε τα αφήνουν στη τύχη τους. Αν ήθελαν δίκαιο αποτέλεσμα θα έστελναν τον Κάκο. Τώρα αν πεις σε έναν διαιτητή να προσέξει για να μην έχει πάλι παράπονο ο Άρης, καταλαβαίνεις τι θα σκεφτεί ο διαιτητής από μόνος του». πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: