Παρασκευή 29 Μαρτίου 2013

Ψάχνει για… Νικοπολίδη!

Για την απόκτηση ενός τερματοφύλακα «ψάχνεται» ο Ολυμπιακός, αφού δεν θέλει να βρεθεί προ εκπλήξεως αν συμβεί κάτι με τον Μπάλαζ Μέγιερι ή τον Ρόι Κάρολ.

Ψάχνει για… Νικοπολίδη
Έτοιμοι για κάθε ενδεχόμενο θέλουν να είναι στον Ολυμπιακό εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, εφόσον προκύψει θέμα στη θέση του τερματοφύλακα.

Ο Μπάλαζ Μέγιερι και ο Ρόι Κάρολ έχουν καταφέρει να δημιουργήσουν ένα καλό δίδυμο για τον «άσο», όμως οι Πειραιώτες φαίνεται ότι ψάχνουν κάτι καλύτερο.

Έναν γκολκίπερ που μπορεί να σταθεί ο Αντώνης Νικοπολίδης και να προσφέρει για χρόνια τις υπηρεσίες του στην ομάδα.

Αυτή τη στιγμή σε αυτή την υπόθεση όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά.

Είναι πιθανό να προκύψει θέμα στο «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο, αν το καλοκαίρι φτάσει επίσημη πρόταση για την παραχώρηση του Μέγιερι.

Ο Ούγγρος πορτιέρο παρακολουθείται από αρκετούς ευρωπαϊκούς συλλόγους και οι πρωταθλητές Ελλάδας δεν παρουσιάζονται αρνητικοί σε μία ικανοποιητική – από οικονομικής φύσεως – πρόταση.

Παράλληλα, εδώ και αρκετό καιρό έχει διαρρεύσει ότι ο Κάρολ θα υπογράψει την ανανέωση του συμβολαίου του. Μέχρι τότε, όμως, ο Βορειοιρλανδός τερματοφύλακας μπορεί να υπογράψει στον σύλλογο της αρεσκείας του, από τη στιγμή που η συνεργασία του με τον Ολυμπιακό λήγει τον ερχόμενο Ιούλιο.

Χθες υπήρξε ακόμα ένα δημοσίευμα από τη Ρουμανία, το οποίο ανέφερε πως ο Τσιπριάν Ταταρουσάνου της Στεάου Βουκουρεστίου παρακολουθείται από τον Ολυμπιακό. Ωστόσο, η αλήθεια είναι πως οι Πειραιώτες ενδιαφέρονται για την απόκτηση του Ρουμάνου γκολκίπερ, ο οποίος όμως δεν μένει ελεύθερος το καλοκαίρι και το συμβόλαιό του λήγει εκείνο του 2014.

Δεν αποκλείεται, όμως, σημειωθούν εξελίξεις με την περίπτωση του Γιούρι Λοντίγκιν. Ο νεαρός πορτιέρο της Ξάνθης έχει κάνει καλή σεζόν, έχει μπει στο μικροσκόπιο του Ολυμπιακού και ίσως το καλοκαίρι να γίνει κίνηση για να ενταχθεί στο «ερυθρόλευκο» ρόστερ. Άλλωστε, πολιτική των «ερυθρολεύκων» είναι ό,τι καλύτερο υπάρχει στην Ελλάδα να αποκτιέται πάντα σε λογική τιμή.
πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: